Pearl - Budapest, I. kerület blog

A készlet változik, az árak állandóak - ez a Pearl Fashion!

Frissítve: 2011. jún. 8., 05:00 | Megtekintve: 2749

Változatlan árakon kínálja a változatlanul trendi, ám mindig frissülő designer kollekciókból származó holmikat a PEARL, ahová most különösen érdemes benézned!

Már több, mint három éve van jelen a piacon, mégis a megnyitása óta változatlan árakon kínálja a legnevesebb olasz designerek kreációt a PEARL Fashion Designer Outlet (korábban Ittierre Design).

A stílusos és minőségi ruhadarabokon túl cipők, táskák, övek, ékszerek és egyéb kiegészítők széles és állandóan frissülő választékát kínálja.

Olvass tovább »



Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »


Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Frissítve: 2010. jan. 25., 14:09 | Megtekintve: 9391

Most mindent 50% kedvezménnyel vihetsz haza a Pearl boltjából - kiválasztottunk néhány darabot, amire mindenképp érdemes elsőként lecsapnod.

A rendkívüli kedvezmény ideje alatt minden termék féláron lehet a tiéd, így a neves márkákért rajongó férfiaknak és nőknek egyaránt érdemes betérniük. Itt van néhány darab, amin nekünk megakadt a szemünk!

Olvass tovább »



Szeretnél egy Cavalli vagy Ferré táskát kedvezményesen?

Frissítve: 2009. márc. 11., 17:08 | Megtekintve: 4292

Csak jegyezd meg a Vanity olvasók kódszavát, és a Pearl-ben olcsóbban válogathatsz a világmárkás ruhák, cipők és kiegészítők tavaszi-nyári kollekciójából az új szezon elején, hogy még jobban érezd magad a napsütéses hónapok közeledtével.

Újulj meg te is a melegebb napok beköszöntével – kapd elő könnyed ruháidat a szekrényből, és válassz magadnak egy hozzájuk illő Just Cavalli vagy Galliano övet, trendi GF Ferré kézitáskát, Exté magassarkút vagy Costume National topot. A Pearl-ben kapható neves designer márkák egy-egy darabját vagy kiegészítőjét viselve még a legegyszerűbb ruhácskában is a divatvilág középpontjának érzed majd magad.

Bár már egyetlen designer darabbal is fel tudod dobni szokásos ruhatáradat, a Pearl-ben biztosan nem fogsz tudni megállni egynél, annyi világhírű brand legjobb modelljeiből válogathatsz. Hogy ne is kelljen pénztárcád tartalmára gondolnod, a Pearl akciója keretében most 10% kedvezményt kapsz a végső összegből. Vásárláskor csak a Vanity olvasóinak titkos kódját kell bemondanod, ezért jegyezd meg jól, a kód: Vanity03

Az akció március 12-től április 30-ig tart. Hogy a teljes új kollekciót mindenki más előtt felfedezhesd, be kell nézned a Pearl-be, mely az Alagút u. és Attila út sarkán található, pontos cím itt. És ne felejtsd a kedvezményre jogosító titkos kódot!

Ajánljuk még:

Pearl kollekció a piactéren


30-50%-os akció most a Pearl-ben

Frissítve: 2009. jan. 13., 13:19 | Megtekintve: 3692

Itt az alkalom, hogy akár féláron juss hozzá egyedi Dolce & Gabbana, Exté, Just Cavalli vagy Versace darabokhoz a Pearl akciójának köszönhetően!

A Pearl évnyitó akciója keretében a 2008-as téli kollekció minden darabja 30-50% engedménnyel kapható, így a folyamatosan frissülő árukészlet mellett most ezért is megéri ellátogatni hozzájuk. A Pearl exkluzív ruha- és cipőüzletben olyan világhírű designer márkákkal találkozhatsz, mint a Just Cavalli, Versace, Exté, Dolce & Gabbana, Prada, Armani vagy a Gucci, és ez még csak néhány név a kínálatból. Mivel a készlet erejéig tartó akciónak köszönhetően most például a képen látható Versace farmert 23.000 Ft-ért viheted haza, nem árt sietni, nehogy lemaradj a kivételes alkalomról!

A képen szereplő összes termék most 30% engedménnyel kapható a Pearl-ben:

Ha az egyedi világmárkák híve vagy és szeretnéd a teljes kollekciót átböngészni, az I. kerületben, az Alagút utca 4. alatt találod meg az üzletet. Az akciós kínálat mellett természetesen már az új kollekciók első darabjai is megérkeztek, a Pearl termékek egy részét pedig ízelítőként megnézheted itt, a Vanity piacterén is.


Kicsiny üzlet, nagy márkák, hatalmas tervezők

Frissítve: 2008. okt. 10., 13:24 | Megtekintve: 4265

Mint egy igazgyöngyre, úgy bukkanhatnak egy-egy fantasztikus darabra a Pearl exkluzív cipő- és ruhaüzletben a nők és férfiak egyaránt.

A Pearl egy hangulatos, kicsiny üzlet, ahol annál nagyobb nevű tervezők ruháival és cipőivel találkozhatnak a betérők. Cavalli, Dolce and Gabbana, Frankie Morello, Versace, GF Ferre, Prada, Armani, Cerutti, Iceberg és még számtalan kiváló, hazánkban kevéssé hozzáférhető, híres márka és tervező termékeit találjuk a kínálatban.

Megéri gyakran benézni a Pearl üzletébe a 1013 Budapest, Alagút utca 4. szám alatt, hátha te is igazgyöngyre találsz!

Ajánljuk még:

Pearl termékek a piactéren