Szeretnél egy Cavalli vagy Ferré táskát kedvezményesen?

Frissítve: 2009. márc. 11., 17:08 | Megtekintve: 4292

Csak jegyezd meg a Vanity olvasók kódszavát, és a Pearl-ben olcsóbban válogathatsz a világmárkás ruhák, cipők és kiegészítők tavaszi-nyári kollekciójából az új szezon elején, hogy még jobban érezd magad a napsütéses hónapok közeledtével.


Újulj meg te is a melegebb napok beköszöntével – kapd elő könnyed ruháidat a szekrényből, és válassz magadnak egy hozzájuk illő Just Cavalli vagy Galliano övet, trendi GF Ferré kézitáskát, Exté magassarkút vagy Costume National topot. A Pearl-ben kapható neves designer márkák egy-egy darabját vagy kiegészítőjét viselve még a legegyszerűbb ruhácskában is a divatvilág középpontjának érzed majd magad.

Bár már egyetlen designer darabbal is fel tudod dobni szokásos ruhatáradat, a Pearl-ben biztosan nem fogsz tudni megállni egynél, annyi világhírű brand legjobb modelljeiből válogathatsz. Hogy ne is kelljen pénztárcád tartalmára gondolnod, a Pearl akciója keretében most 10% kedvezményt kapsz a végső összegből. Vásárláskor csak a Vanity olvasóinak titkos kódját kell bemondanod, ezért jegyezd meg jól, a kód: Vanity03

Az akció március 12-től április 30-ig tart. Hogy a teljes új kollekciót mindenki más előtt felfedezhesd, be kell nézned a Pearl-be, mely az Alagút u. és Attila út sarkán található, pontos cím itt. És ne felejtsd a kedvezményre jogosító titkos kódot!

Ajánljuk még:

Pearl kollekció a piactéren



Kapcsolódó üzletek: Pearl - Budapest, I. kerület


Ajánljuk még

Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

2 akció egyszerre a Pimkienél!

30-50%-os akció most a Pearl-ben

A készlet változik, az árak állandóak - ez a Pearl Fashion!

Ahol nyáron mindig nyár van!

Megnyílt az Andrássy úti Cavalli üzlet

Akciófigyelő: Nyári ruhák 50-70%-os akcióval

Kicsiny üzlet, nagy márkák, hatalmas tervezők