Pandora kollekció blog

Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »



Készíts Valentin-napi kívánságlistát!

Frissítve: 2012. jan. 26., 15:59 | Megtekintve: 2561

Szeretnél ékszert kapni a szerelmesek napján, párod pedig igyekszik olyan ajándékkal meglepni, aminek valóban örülsz? A Pandora kívánságlistája megkönnyíti dolgotokat!

Válassz a Valentin-napi romantikus ékszer-válogatásból, és oszd meg a kiszemelt darabot a kívánságlistádon! Ha pedig még egy csókot is küldesz párodnak, biztos lehetsz benne, hogy ő sem feledkezik meg a szerelem ünnepéről.

Olvass tovább »


A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek

Frissítve: 2010. okt. 15., 05:00 | Megtekintve: 7791

A Pandora őszi kollekciója tűz ihlette színekkel, inspiráló formákkal őrzi a nyár izgalmas emlékét. A lehetőségek határtalanok, hogy kifejezd és újraalkosd stílusodat velük.

A meglévő kollekciókhoz tökéletesen illeszkedő, és a Pandora kreatív hagyományához hű új ékszervonal a lehetőségek paradicsoma, amelybe belépve elmerülhetsz az egyéniséged legjobban kifejező ékszerek kreatív kombinációjában.

Olvass tovább »