30-50%-os akció most a Pearl-ben

Frissítve: 2009. jan. 13., 13:19 | Megtekintve: 3692

Itt az alkalom, hogy akár féláron juss hozzá egyedi Dolce & Gabbana, Exté, Just Cavalli vagy Versace darabokhoz a Pearl akciójának köszönhetően!


A Pearl évnyitó akciója keretében a 2008-as téli kollekció minden darabja 30-50% engedménnyel kapható, így a folyamatosan frissülő árukészlet mellett most ezért is megéri ellátogatni hozzájuk. A Pearl exkluzív ruha- és cipőüzletben olyan világhírű designer márkákkal találkozhatsz, mint a Just Cavalli, Versace, Exté, Dolce & Gabbana, Prada, Armani vagy a Gucci, és ez még csak néhány név a kínálatból. Mivel a készlet erejéig tartó akciónak köszönhetően most például a képen látható Versace farmert 23.000 Ft-ért viheted haza, nem árt sietni, nehogy lemaradj a kivételes alkalomról!

A képen szereplő összes termék most 30% engedménnyel kapható a Pearl-ben:

Ha az egyedi világmárkák híve vagy és szeretnéd a teljes kollekciót átböngészni, az I. kerületben, az Alagút utca 4. alatt találod meg az üzletet. Az akciós kínálat mellett természetesen már az új kollekciók első darabjai is megérkeztek, a Pearl termékek egy részét pedig ízelítőként megnézheted itt, a Vanity piacterén is.



Kapcsolódó üzletek: Pearl - Budapest, I. kerület


Ajánljuk még

A készlet változik, az árak állandóak - ez a Pearl Fashion!

Szeretnél egy Cavalli vagy Ferré táskát kedvezményesen?

Ahol nyáron mindig nyár van!

Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Pro Wear - akció!

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!

Készülj fel az őszre!

Kicsiny üzlet, nagy márkák, hatalmas tervezők