Pandora 2010 ősz-tél blog

A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.

A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Olvass tovább »



A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek

Frissítve: 2010. okt. 15., 05:00 | Megtekintve: 7791

A Pandora őszi kollekciója tűz ihlette színekkel, inspiráló formákkal őrzi a nyár izgalmas emlékét. A lehetőségek határtalanok, hogy kifejezd és újraalkosd stílusodat velük.

A meglévő kollekciókhoz tökéletesen illeszkedő, és a Pandora kreatív hagyományához hű új ékszervonal a lehetőségek paradicsoma, amelybe belépve elmerülhetsz az egyéniséged legjobban kifejező ékszerek kreatív kombinációjában.

Olvass tovább »