Pandora üzletnyitás blog

Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »



Akcióval érkeztek hozzánk a Pandora trendékszerek

Frissítve: 2009. jún. 26., 15:12 | Megtekintve: 10994

A tegnapi sajtóebéden mindent megtudtunk az új Pandora "charm"-okról, az új üzlet óriási nyitási akciójáról és a családi kitartás erejéről, ami mindezt elhozta nekünk.

Csodás ékszerek, egy elbűvölő család és kellemes ebéd várt minket a Pandora Jewelry első budapesti üzletének megnyitóján, a Gerbeaud cukrászda Onyx szalonjában. A sajtóközlemény szerint a Pandora ékszerek vásárlói “az önkifejezés merész, kreatív lehetőségeit valósíthatják meg” és számunkra rögtön kiderült, mennyire igaz ez a kijelentés.

Ugyanis a Pandora kollekciója különböző színű és formájú “charm”-okból áll (ezek ezüst, arany és muránói üveg gyöngyök), amiket egy alapláncra felfűzve szabadon variálhatunk, bővíthetünk. A charmok belsejének menetes kialakítása kifejezetten arra lett tervezve, hogy ne csússzanak le az arany vagy ezüst láncokról. Minél több különböző charmunk van, annál több a lehetőség, ügyes variálással az ékszer stílusát, színét is magunk alakíthatjuk ki.

Találkozás a Pandorával

Nyitásként Simon Péter, a Pandorát Magyarországon mostantól forgalmazó Juta Kft. ügyvezetője elmondta, hogy bár már 3 éve, első látásra megszerette ezeket az ékszereket, csak rengeteg elutasítás árán sikerült végre megvalósítani az itthoni forgalmazást. A Juta ékszerboltok valódi családi vállalkozásként működnek, Simon Péter és lánya, Zsuzsa végtelen optimizmussal beszéltek a Pandora shop jövőjéről, pedig – mint bevallották – nagyon jól tudják, a jelenlegi helyzetben mekkora bátorságot követel egy ilyen projektbe belevágni. Az apa-lánya páros őszinte lelkesedése a Pandora iránt olyan kézzel fogható, hogy minden jelenlévőre azonnal átragadt a szalonban.

A felvezetés után kibontottuk a sajtóközlemény mellé kapott ajándékot – bőr lánc, rajta aranyos kis ezüst charm. A variálhatóság már egyetlen charmnál is előjön, hiszen attól függően, hogyan köti meg az ember, karkötő, nyak- vagy bokalánc is lehet belőle (a lánc mellé adott füzetben több stílushoz találunk útmutatót, de persze saját megoldásokkal is kísérletezhetünk). Zsuzsa szemléltette egy állítható karkötő fazon megkötését, amit az ügyesebbek elsőre tudtak reprodukálni – a Vanity stábjának 20 perc és több nekifutás kellett a sikerélményhez, de végül belejöttünk. Az ebéd végéig ezután nem is nagyon láttunk olyan arcot, ami nem épp egy sokadik módon hajtogatott és meghurkolt láncot babráló kéz felé fordult.

Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy Pandora ékszert hordani folyamatos élmény és kreatív kihívás egyszerre. Az első benyomás meggyőzően pozitív volt, mától pedig már találkozhatunk a teljes kollekcióval a Pandora Mono Shop-ban – aki siet, még ajándékot is kap!

Üzletnyitási akció

A Kígyó utca 4.-ben található Pandora Mono Shop mától, vagyis június 26-tól várja a vásárlókat 1000 darabos charm, gyűrű és fülbevaló kollekcióval. Nyitási kedvezményként az első 200 vásárló, aki 15 ezer forint fölött vásárol, az ezüst alapláncot ajándékba kapja. A Pandora ékszerek megvásárolhatóak még a Mammutban és az Árkádban található Juta Ékszerüzletekben is.

További információkat a márka történetéről és a kollekciókról a pandora-jewelry.com oldalon találhatsz.