Springfield termékajánló blog

Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »



Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »



Halloween pólókollekció a Springfieldtől

Frissítve: 2012. okt. 31., 09:03 | Megtekintve: 5567

A Springfield borzongást kínál új póló kollekciójával, amelynek figurája Sparky, Tim Burton legújabb, Frankenweenie – Ebcsont beforr című fekete-fehér animációs filmjének főszereplője.

A film figuráival díszített pólók Halloweenra kerülnek a Springfield üzletek polcaira: négy modell férfiaknak 6.995 Ft-os, és kettő nőknek, 5.995 Ft-os áron. A kollekció kiegészíthető a film hangulatához passzoló sötét ruhadarabokkal: fekete bőrdzsekivel, szűk farmerrel és fekete csizmával. Félelmetes lesz!

Olvass tovább »


3 trendi karkötő 2000 Ft alatt

Frissítve: 2010. jan. 24., 11:56 | Megtekintve: 6103

Épp egy Versace ruhára gyűjtesz, mégis szeretnél pár új karkötőt, hogy kicsit feldobd saját magad és ékszerdobozodat? Itt a három befutó!

Ahogy lassan újra felmelegszik az idő, ledobjuk a hosszú ujjú, vastag pulcsikat és előkerülnek a pólók, blúzok. Ha szeretnéd, hogy valami trendi villanjon a csuklódon, de emiatt a pénztárcádat nem akarod fogyókúrára fogni, nézd meg ezt a három tuti befutót!

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »


Így öltözz napközben és este, ha nincs időd hazamenni

Frissítve: 2009. okt. 27., 19:04 | Megtekintve: 6693

Ajánlatunkkal átváltozhatsz estére még akkor is, ha nincs időd hazamenni és átöltözni.

Egy-két aprósággal napközben és este is tündökölhetsz!

Olvass tovább »


Megvan már az őszi kabátod?

Frissítve: 2009. szept. 30., 06:30 | Megtekintve: 4803

Nem könnyű trendinek maradni a hidegebb időben, de biztos megtalálod a hozzád legközelebb álló stílust a Springfield most megjelent kabát kollekcióival.

A tél egyet jelent a réteges öltözködéssel. A Springfield szeretné felhívni a figyelmed az évszak néhány elengedhetetlen darabjára.

Olvass tovább »


Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?

Frissítve: 2009. aug. 25., 16:23 | Megtekintve: 7365

Hol élsz, mit csinálsz, miben érzed jól magad? Bármit válaszoltál is, fogadjunk, hogy a Springfield új kollekciójában neked is van egy tökéletes nadrág!

Csodálatos meglepetés a Springfield elhivatottsága az őszi nadrágdivat iránt – megalkottak mindent, amit csak el tudsz képzelni és még annál is többet! A 2009/10-es őszi/téli kollekcióban 40 fajta nadrág közül válogathatsz, hogy a hűvösebb napokon is mozgásban maradj.

Olvass tovább »


Springfield kollekció otthoni pihenéshez!

Frissítve: 2008. nov. 25., 14:36 | Megtekintve: 2033

Unod a régi ruháidat hordani otthon? Nem kell lemondanod saját stílusodról akkor sem, mikor kényelmes, laza ruhákat viselsz! A Springfield őszi-téli kollekciójának néhány otthon viselhető darabjára hívjuk fel a figyelmedet.

A Home Wear kollekció azoknak a lányoknak készült, akik divatosak és lazák akarnak lenni az otthon kényelmében is. Anyagukban bordázott, gazdagon kidolgozott felsők, könnyű kapucnis pulóverek, nőies pizsamák és otthoni viseletek – csak néhány a színes, kényelmes kombinációkból, amit a Springfield azért dolgozott ki erre a szezonra, hogy mindenhol fantasztikusan nézz ki.

2008 telén még a trendi ruhák alatt is csak a Home Wear darabokat akarod majd viselni, hiszen a kollekciónak része egy exkluzív, pamut és elasztikus anyagból készült, nyomott mintákkal és csíkokkal díszített fehérneműkből álló válogatás is. Ez az új SPF vonal telis-tele van könnyen viselhető darabokkal, nőies motívumokkal, magában hordozva a Springfield lány laza stílusát. És ez még csak a kezdet!

Látogasd meg a Springfield üzleteket és fedezd fel az elsők közt az új Home Wear kollekció minden darabját.

Ajánljuk még:

Springfield kollekció a piactéren