Springfield újdonság blog

Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Frissítve: 2011. márc. 23., 06:00 | Megtekintve: 3788

A Springfield meghirdette a Fosztogató Napokat, a lehető legjobb árakkal és egy izgalmas játékkal, hogy feltölthesd a tavaszi ruhatáradat. A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezért tessék résen lenni!

A négy nap alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból. Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál.
Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti.
Hihetetlenül jól hangzik?

Olvass tovább »