Springfield póló blog

Valentin napi Springfield pólók

Frissítve: 2014. febr. 14., 08:00 | Megtekintve: 155869

Úgy szeretlek, majd megeszlek! Valentin napi meglepetések a Springfieldnél! A Springfield különleges pólókollekcióval jelentkezik Valentin nap alkalmából.

A szerelem ünnepére készült női pólók cupcake mintásak, a férfi pólók pedig hamburgeresek, és arra szeretnének emlékeztetni, hogy a világ legromantikusabb dolga az ágyban reggelizni!

Olvass tovább »



Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »


Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!

Frissítve: 2011. febr. 9., 10:35 | Megtekintve: 3178

A szerelmesek ünnepe idén nagyon aranyosra sikerült a Springfieldnél, piacra dobtak egy új, csak erre az alkalomra tervezett kollekciót. Korlátozott számban kaphatóak, de nálunk most megnyerhettek két trendi szettet!

Minden divatház, vagy tervező izgatottan készül február 14-ére, ki ki mással szeretné meglepni a szerelmeseket. Az idei Valentin napi Springfield kollekció sztárja Snoopy és barátai, a nyomott pólókon mindenhol a kiskutya, vagy pajtásai tűnnek fel. Most megnyerheted valamelyik póló szettet!

Olvass tovább »



Halloween lidércnyomás pólók a Springfieldnél!

Frissítve: 2010. okt. 23., 05:00 | Megtekintve: 4632

A Springfield Tim Burton univerzumába látogat, és stílszerűen egy hat pólóból álló limitált kollekció elindításával ünnepli meg a Halloweent.

A Karácsonyi lidércnyomás című Tim Burton film alakjait eleveníti fel ez az aranyos halloweeni póló kollekció, aminek nők és férfiak egyaránt találnak a közelgő ünnephez illő darabokat.

Olvass tovább »