Springfield női blog

Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Frissítve: 2010. okt. 17., 05:01 | Megtekintve: 3343

Kiválasztottunk 4 férfi és 4 női összeállítást a Springfield különféle stílusokat felvonultató, 2010 őszi kollekciójából, ami inspirálhatja öltözködésedet.

Ha most frissíted ruhatáradat, vagy folyamatosan keresed az új és izgalmas stílusokat, meríts inspirációt ebből a 4 összeállításból! Bár a Springfield kollekció darabjaiból állnak össze, nem kötelező ragaszkodnod a márkához, ha hasonló külsőt szeretnél.

Olvass tovább »