Springfield kollekció + kollekció blog

Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 156429

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!

A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.

Olvass tovább »



Halloween pólókollekció a Springfieldtől

Frissítve: 2012. okt. 31., 09:03 | Megtekintve: 5567

A Springfield borzongást kínál új póló kollekciójával, amelynek figurája Sparky, Tim Burton legújabb, Frankenweenie – Ebcsont beforr című fekete-fehér animációs filmjének főszereplője.

A film figuráival díszített pólók Halloweenra kerülnek a Springfield üzletek polcaira: négy modell férfiaknak 6.995 Ft-os, és kettő nőknek, 5.995 Ft-os áron. A kollekció kiegészíthető a film hangulatához passzoló sötét ruhadarabokkal: fekete bőrdzsekivel, szűk farmerrel és fekete csizmával. Félelmetes lesz!

Olvass tovább »


Itt van az ősz... Ilyen lesz az idei trend!

Frissítve: 2012. jún. 25., 06:02 | Megtekintve: 4875

Nem lehet elég korán felkészülni a szezonális divatra! Megérkezett az új őszi Springfield kollekció első ízelítője, amivel a kíváncsiak már most belepillanthatnak a jövőbe.

Egyelőre meleg van, de akár már most is bevásárolhatunk az ősszel trendivé váló darabokból. A 2012-es őszi Springfield kollekció természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra.

Olvass tovább »



Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Frissítve: 2012. jún. 6., 14:58 | Megtekintve: 4001

A Springfield nemrég egy új termékcsaládot indított: a Springfield Cosmetics olyan színek és textúrák választékát kínálja, amire egy hétköznapi sminkhez szükség lehet.

A Springfield kozmetikumok a 2012-es tavasz és nyár legújabb trendjeit képviselik, világos és frissítő színpalettát használnak. A kollekcióban izgalmas tónusok, smaragd és türkiz körömlakkok, rubinvörös rúzsok, és csillogó szájfények jelennek meg.

Olvass tovább »


Színes tavaszi pörgés - már a Springfield boltokban

Frissítve: 2012. márc. 5., 11:40 | Megtekintve: 4321

Itt a tavaszi kollekció, itt a vidámság, frissesség és fantasztikus színkavalkád! Képek helyett nézd meg egy kirobbanóan tavaszi videóban, mi vár rád az üzletekben.

Országszerte megtalálható már a Springfield 2012 tavaszi kollekciója az üzletekben. De hogy ne csak fotókon, hanem mozgásban is láthasd azt, ami a boltokban vár téged, nézd meg ezt a szuper aláfestő zenével operáló, színpompásan vidám fashion videót a friss kollekcióról.

Olvass tovább »


Hideg a tél? Vissza a gyapjúhoz!

Frissítve: 2011. dec. 14., 13:47 | Megtekintve: 4668

A Springfield bemutatja új kötöttáru kollekcióját és lehetőséget nyújt arra, hogy megismerd a gyapjú ausztrál eredetét. "Fogadj örökbe" egy bárányt és utazz el a merinói gyapjú otthonába!

A gyapjú mindig is a tradíciót, a kézzel készített holmikat és a meleget szimbolizálta. A Springfield számára pedig a természetesebb és nyugodtabb városi élet inspirációját nyújtotta.

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját. Ezek a gyapjúpulóverek a téli időszak alapdarabjai lesznek!

Olvass tovább »


Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Frissítve: 2011. márc. 23., 06:00 | Megtekintve: 3788

A Springfield meghirdette a Fosztogató Napokat, a lehető legjobb árakkal és egy izgalmas játékkal, hogy feltölthesd a tavaszi ruhatáradat. A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezért tessék résen lenni!

A négy nap alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból. Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál.
Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti.
Hihetetlenül jól hangzik?

Olvass tovább »


A Springfield újdonsága: Lifestyle Accessories

Frissítve: 2010. nov. 20., 06:00 | Megtekintve: 2973

Az új vonal izgalmas kiegészítőket tartalmaz, amik nemcsak megfűszerezik a mindennapokat, de a megjelenésedet is egyedibbé teszik.

Az üzletekben már kaphatóak a Springfield új kiegészítői. A kollekció részeként élénk színű karórákat, matricákat, kitűzőket, ruhára varrható díszítőelemeket találsz.

Olvass tovább »


Halloween lidércnyomás pólók a Springfieldnél!

Frissítve: 2010. okt. 23., 05:00 | Megtekintve: 4632

A Springfield Tim Burton univerzumába látogat, és stílszerűen egy hat pólóból álló limitált kollekció elindításával ünnepli meg a Halloweent.

A Karácsonyi lidércnyomás című Tim Burton film alakjait eleveníti fel ez az aranyos halloweeni póló kollekció, aminek nők és férfiak egyaránt találnak a közelgő ünnephez illő darabokat.

Olvass tovább »


Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Frissítve: 2010. okt. 17., 05:01 | Megtekintve: 3343

Kiválasztottunk 4 férfi és 4 női összeállítást a Springfield különféle stílusokat felvonultató, 2010 őszi kollekciójából, ami inspirálhatja öltözködésedet.

Ha most frissíted ruhatáradat, vagy folyamatosan keresed az új és izgalmas stílusokat, meríts inspirációt ebből a 4 összeállításból! Bár a Springfield kollekció darabjaiból állnak össze, nem kötelező ragaszkodnod a márkához, ha hasonló külsőt szeretnél.

Olvass tovább »