Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 156429

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!


A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.


CARNIVAL

Élénk minták és színek forgatagában kis népies jelleg. A 70-es évek inspirációjában a kollekció lenge, mintás sortokat tartalalmaz ezüst és színes gyöngydiszítéssel, a ruhák és kiegészítők esetében is. A szezon legtrendibb irányvonala a magasderekú farmersort és overall.

EQUATORIAL

Kollekció a legforróbb nyárra: az egzotikus minták – gyümölcsök, pálmafák – társítása egymással.

Különböző típusú hímzett farmerek, tetőtől talpig egzotikus mintákkal. Élénk színek és divatos minták teszik a haspólókat és a rövidnadrágokat tökéletes nyári viseletté.

COASTLINE

Svájci csipke, hímzés és szalagok fémjelzik a nyár legletisztultabb kollekcióját. A kollekcióban nyáriruhák, koptatott farmerek és nyomott mintákat találunk, amik tökéletesen társíthatók szandállal, táskával, és kivágott csizmával. Ideális viselet a francia riviérára!

MICKEY

A legifjabbaknak bemutatjuk Mickey Mouse retro változatát pulcsin és pólón. Rövidnadrággal vagy farmerrel viseld, a fiatalosabb hatás elérése céljából.

COUNTRYSIDE

Minikollekció pasztell virágmintákkal, vintage hatással.

ROMANTIC GARDEN

Alapruha romantikus és ízléses virágmintákkal két változatban: világosabb nappali viselet, és sötétebb, egy kicsit extrémebb megjelenéshez.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Hordható, de kicsit lázadó a tavaszi Springfield stílus

Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Színes tavaszi pörgés - már a Springfield boltokban

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

A tavasz kedvenc táskái lehetnek

Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Bő ruhát és hárembugyogót hordunk tavasszal

Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!