Puma érdekesség blog

Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 155895

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »



Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »


Nadrágot a fejre! Pantop – a fitneszruha

Frissítve: 2012. júl. 26., 08:04 | Megtekintve: 3991

Gondoltál már arra, hogy a nadrágodat a fejedre húzd vagy, egy pulóvert a lábaidra? A Puma igen, és megalkotta az új Pantopot, ezzel új kategóriát teremtve a női fitneszruházatban.

Pantop – az újragombolt fitneszruha! Ha már unod az egyhangúságot a fitneszruhák világában, íme a gardróbod egy új darabja, amit kedvedre formálhatsz, gombolhatsz és újragombolhatsz nap mint nap, attól függően milyen kedved vagy tréninged van.

Olvass tovább »



Kifinomult Puma cipő a síron túlról

Frissítve: 2010. aug. 30., 05:00 | Megtekintve: 4812

Az elhunyt tervező, Alexander McQueen együttműködött a Pumával is egy kollekció erejéig - ebből született meg ez a most bemutatásra kerülő, egyedi luxus sportcipő.

Az AMQ Entwine névre hallgató modell valódi bőrből készült, a Puma darabok funkcionalitásának jegyében, de Alexander McQueen tervezői géniuszának minden szépségét hordozva.

Olvass tovább »


Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

Frissítve: 2010. jún. 15., 05:00 | Megtekintve: 4016

Egyetlen darab érkezett Magyarországra a PUMA új kerékpárjából, mely arra teremtetett, hogy megkönnyítse a városi közlekedést. A Pico az európai ízlést, az ingázó kultúrát az amerikai városi stílussal ötvözi.

A PUMA kerékpár innovatív, gondos részleteket rejt, hogy a városi kerékpáros minden igényét kiszolgálja. Kimondottan városi használatra készült úgy, hogy mindeközben divatos is marad.

Olvass tovább »


Tekerj ördögien gyors Puma bringán!

Frissítve: 2009. júl. 21., 13:37 | Megtekintve: 1952

Retro külsejű, villámgyors és még környezetbarát is a Puma legfrissebb újdonsága, a Duo Loop kerékpár.

A Puma legújabb kerékpárja, a Duo Loop ördögien gyors. Nyolcsebességes technológiával rendelkezik. A divatos retro részletekkel kiegészített, egyedi színű bringán könnyedén átsuhanhatsz a zsúfolt utcákon.

Légy csak lazán kreatív és élvezd a tekerést! A Duo Loop trendi, gyors és környezetbarát. Önműködően záródó lopásgátló rendszerével bárhol gond nélkül kerekezhetsz. A Duo Loop fekete és fehér kontrasztjával eltűnik a csillogás, de a sebesség és funkcionalitás továbbra is megmarad.

Ára 349.990 Ft. Elérhető kizárólag a SUBVIBE shopban (1056 Budapest, Váci utca 40).

Nézd meg a Puma kollekciót a divatkatalógusban!