Puma termékajánló blog

Nadrágot a fejre! Pantop – a fitneszruha

Frissítve: 2012. júl. 26., 08:04 | Megtekintve: 3991

Gondoltál már arra, hogy a nadrágodat a fejedre húzd vagy, egy pulóvert a lábaidra? A Puma igen, és megalkotta az új Pantopot, ezzel új kategóriát teremtve a női fitneszruházatban.

Pantop – az újragombolt fitneszruha! Ha már unod az egyhangúságot a fitneszruhák világában, íme a gardróbod egy új darabja, amit kedvedre formálhatsz, gombolhatsz és újragombolhatsz nap mint nap, attól függően milyen kedved vagy tréninged van.

Olvass tovább »



A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Frissítve: 2009. szept. 8., 12:51 | Megtekintve: 11959

Forma 1 versenyzők számára kifejlesztett, friss trendeknek megfelelő darabok kiadásával ünnepli a Puma a motorsportban eltöltött 10 évét.

A Puma jelentős mérföldkőhöz érkezett: idén 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi.

Olvass tovább »



A világ leggyorsabb cipője nemsokára a boltokban

Frissítve: 2009. aug. 19., 15:42 | Megtekintve: 5866

Ebben a cipőben állította fel múlt héten megdöbbentő, új világrekordját Usain Bolt, a történelem valaha élt leggyorsabb futója - hamarosan mi is megvehetjük!

A háromszoros olimpiai bajnok atléta Usain „Villám” Bolt káprázatos, 9.58 másodperces világrekordot állított fel 100 méteren vasárnap este a berlini Olimpiai Stadionban.

„Ezért edzettem egész évben. A cipő szinte hajtott előre. Igazán élveztem a versenyt” – nyilatkozta az örömmámorban úszó Bolt, miután célba ért.

Olvass tovább »


Tekerj ördögien gyors Puma bringán!

Frissítve: 2009. júl. 21., 13:37 | Megtekintve: 1952

Retro külsejű, villámgyors és még környezetbarát is a Puma legfrissebb újdonsága, a Duo Loop kerékpár.

A Puma legújabb kerékpárja, a Duo Loop ördögien gyors. Nyolcsebességes technológiával rendelkezik. A divatos retro részletekkel kiegészített, egyedi színű bringán könnyedén átsuhanhatsz a zsúfolt utcákon.

Légy csak lazán kreatív és élvezd a tekerést! A Duo Loop trendi, gyors és környezetbarát. Önműködően záródó lopásgátló rendszerével bárhol gond nélkül kerekezhetsz. A Duo Loop fekete és fehér kontrasztjával eltűnik a csillogás, de a sebesség és funkcionalitás továbbra is megmarad.

Ára 349.990 Ft. Elérhető kizárólag a SUBVIBE shopban (1056 Budapest, Váci utca 40).

Nézd meg a Puma kollekciót a divatkatalógusban!


Új Ferrari modellek

Frissítve: 2009. febr. 12., 18:24 | Megtekintve: 6664

Várod már az új Forma 1-es szezont? Nehezen bírod ki kedvenc, tűzpiros csapatod nélkül? Itt van két szuper Ferrari neked és a párodnak.


Két egyedi és izgalmas, a Ferrari életérzés és a sportos Puma stílus jegyében készült darabot mutatunk most be a legfrissebb tavaszi-nyári kollekcióból.

A Puma legújabb női kézitáskájával bárki teljessé tudja tenni modern öltözékét.
A friss Ferrari dizájn – a hosszúkás, téglalap forma, a perforált bőr fogantyú és a párnázott Ferrari felirat – ismét a Puma egyediségével párosul.
Ez a női táska a legkifinomultabb ízlésnek is megfelel, egyszerre trendi és sportos. A Puma-Ferrari életérzést pedig csak azt tudja átélni, aki ilyen táskát választ magának.

A Furio V MID SF a Puma Ferrari kollekciójának legújabb darabja az autóversenyzés izgalmát és sebességét testesíti meg.
A kifinomult külsővel rendelkező, könnyű cipőt ergonómiai szempontokat is figyelembe véve fejlesztették ki az autón belüli és kívüli használatra. TPU-húzókával ellátott tépőzárral is zárható, miközben a TPU-kéreg kellő védelmet és stabilitást is biztosít.
Ez a piros-fehér cipő valóban biztosítja a könnyed járást és a gyorsaság élményét.

A Ferrari táska és a Furio cipő mellett a további Puma termékeket is nézd meg a piactéren!


Puma kollekció a Pekingi Olimpiára

Frissítve: 2008. júl. 30., 17:58 | Megtekintve: 5077

Ösztöndíjas divattervezők alkották a hamarosan nálunk is kapható luxus kiegészítőket, melyeket a Puma sportolói a 2008-as olimpián fognak viselni.

Az idei olimpián a Puma olyan sportolókat szponzorál, akik a világ legtehetségesebbjei között vannak. A Central St. Martins hallgatói kapták a feladatot, hogy luxus-kiegészítőket tervezzenek a Puma új sprintcipőjéhez, az USAN-hoz – a terméken megjelenik a nyolcsávos Puma Runway grafika, a 2008 őszi-téli szezon jellegzetessége. A fődíjat a másodéves George Omerod érdemelte ki, az általa tervezet darabokat a Puma sportolói is hordják majd a pekingi olimpián.

„A fiatal tehetségek támogatása fontos célkitűzésünk. A hallgatók alkotásai egyedi divatelemmel gazdagítják a Runway kampányt és hozzájárulnak a márka részvételéhez az augusztusi olimpián” – mondta Jochen Zeitz elnök-vezérigazgató.

A képen többek között a győztes George Omerod által tervezett „Éremtáska” látható, amely ezüst és bronz színben is kapható. A nyertes kiegészítők 2008 augusztusától kaphatóak a Fashion Streeten (V. kerület Deák Ferenc utca 19) található márkaboltban.

Ajánljuk még:

További Puma cikkek a blogon


Itt a szó szerint egyedülálló Reality Bag

Frissítve: 2008. júl. 2., 16:17 | Megtekintve: 3097

Magyarországra egyetlen darab érkezett a Puma különleges és izgalmas, Reality Bag névre keresztelt luxus táskájából.

A legyártott 1000 darab Reality Bag táskát a művészet hordozójaként alkották. A Serpentine Gallery igazgatói felkérték John Armleder képzőművészt, hogy biztosítsa a rá jellemző, agyat ábrázoló formatervet, amelyben pozitív és negatív bőrmotívumok dominálnak. A táskához tartozik még egy egyedülálló öntött talp ezüstkrómozással, amely kiegészíti a luxusszínvonalú, fémhatású bőr felsőrészt.

A táska eredeti tartalmát is Armleder alkotta meg úgy, hogy felkérte John Tremblay és Philippe Decrauzat képzőművészt, hogy egészítsék ki a Reality Bag táskát. Tremblay megalkotott egy stencilmintát, amellyel bárhol létre lehet hozni egy saját John Tremblay festményt. Philippe Decrauzat selyemkendőt kreált, amelynek egyik oldalára modernista tapétáinak egyikét nyomtatták. Armleder emellett egy agyat ábrázoló függőt és speciális jegyzettömböt is alkotott.
A Puma minden eladott táska árából 100 dollárral támogatja a Serpentine Gallery oktatási és közcélú programját.

A Magyarországra érkezett egyetlen darab a Puma Concept Store-ban, a Fashion Streeten érhető el. Ára: 236 930 forint.

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek