Puma sport blog

Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »



"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Frissítve: 2013. okt. 8., 08:17 | Megtekintve: 123004

A “Next Starts Now” kollekció kapcsán a PUMA új sorozattal jelentkezik, amelyben bemutatja a feltörekvő tervezőket, akiknek az aktuális kollekciót köszönhetjük. Elsőként Sophia Chang tervezőt ismerhetjük meg!

Chang Puma kollekciójára főleg a nagyvárosi hangulat, a hip-hop és R&B kultúra volt hatással. Los Angeles és New York utcáiról merített ihletet, a kollekcióra jellemző, hogy rendkívül színes és vad.

„Számomra ez a lehetőség arról szól, hogy megmutassam a nőknek is lehet saját, erős és vad stílusuk” – mondja Chang. - „A PUMA női lifestyle cipőkollekciója olyan ragyogó és vadóc, mint a nők többsége. Azt akartam, hogy a kollekció darabjaira átragadjon ez az érzés és a nők magukénak érezhessék.”

Olvass tovább »


Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 25., 09:08 | Megtekintve: 72793

Itt az idő, hogy előkeressük a régit vagy beszerezzünk egy újat. A lényeg, hogy kényelmesen divatos legyen és emelje ki a legelőnyösebb testrészeinket... Egy jó fürdőruha alapkellék! Nézd meg, mit tartogat idén nyárra a Puma!

A PUMA idei bikini és úszónadrág kollekciójában garantáltan kényelmesen és divatosan vághatunk neki a forró napoknak. Legyen szó baráti strandröplabda-mérkőzésről, vízisíelésről, napozásról vagy csak a napernyő alatti ejtőzésről a Puma fürdőruháiban mindezt magabiztosan tehetjük meg.

Olvass tovább »



A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Frissítve: 2012. ápr. 20., 12:16 | Megtekintve: 3188

Usain Bolt, a világhírű sprinter stílusa által inspirált cipő mellett a Puma újragondolt klasszikusokkal örvendezteti meg a divatos sportolás kedvelőit idén.

Az UNDFTD és a Puma újabb közös termékeit, a Clyde Ballistic és a Clyde Luxe cipőket az élénk, vidám színek, a tökéletes kényelem és a sportolásra szabott részletek jellemzik.

Olvass tovább »


Bob Marley lánya ruhát tervez

Frissítve: 2011. febr. 5., 06:00 | Megtekintve: 2538

A sportlifestyle márka, a PUMA bejelentette, hogy Cedella Marley designer, a jamaicai reggae ikon lánya fogja tervezni a jamaicai atlétikacsapat verseny- és díjátadón viselendő szerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra.

A dizájnt az egész női és férfi olimpiai csapat fogja viselni, a háromszoros olimpiai aranyérmessel, a leggyorsabb férfivel és egyben a PUMA atlétájával, Usain ‘Villám’ Bolttal együtt. A PUMA partneri kapcsolata Marleyval, a jamaicai dinasztia legidősebb lányával megerősíti a márka régi keletű kapcsolatát a karibi nemzettel, annak gazdag kulturális örökségével, globális zenei ismertségével és páratlan odaadásával az atlétika iránt.

Bob Marley lánya, Cedella Marley

Olvass tovább »


A világ leggyorsabb cipője nemsokára a boltokban

Frissítve: 2009. aug. 19., 15:42 | Megtekintve: 5866

Ebben a cipőben állította fel múlt héten megdöbbentő, új világrekordját Usain Bolt, a történelem valaha élt leggyorsabb futója - hamarosan mi is megvehetjük!

A háromszoros olimpiai bajnok atléta Usain „Villám” Bolt káprázatos, 9.58 másodperces világrekordot állított fel 100 méteren vasárnap este a berlini Olimpiai Stadionban.

„Ezért edzettem egész évben. A cipő szinte hajtott előre. Igazán élveztem a versenyt” – nyilatkozta az örömmámorban úszó Bolt, miután célba ért.

Olvass tovább »