Itt van az ősz... Ilyen lesz az idei trend!

Frissítve: 2012. jún. 25., 06:02 | Megtekintve: 4875

Nem lehet elég korán felkészülni a szezonális divatra! Megérkezett az új őszi Springfield kollekció első ízelítője, amivel a kíváncsiak már most belepillanthatnak a jövőbe.


Egyelőre meleg van, de akár már most is bevásárolhatunk az ősszel trendivé váló darabokból. A 2012-es őszi Springfield kollekció természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra.

A sárga és zöld színárnyalatok puhasága tűnik ki a fekete alapszínekből a 60-as évekre emlékeztető bohó stílusú mod exotica kollekcióban, mely tapéta mintájú, csajos és elegáns darabokat tartalmaz.

A 40-es évek klasszikus hollywoodi filmjei inspirálták a 40th vintage ruhákat. Kézzel rajzolt virágminták, valamint a tengerészkék és burgundy színek jellemzik darabjait.

A my land egy nyugodt, vidék ihlette kollekció, rusztikus részletekkel, meleg, puha, természetes anyagokkal, melyek homok árnyalatú kötött ruhákban testesülnek meg. A nőies alakhoz hű laza és kellemes formák jellemzik.

Az outdoor kollekció archetipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az őszi napokon. A parkák és kötött pulóverek, pólók és kapucnis felsők új elképzelésben jelennek meg: szuper trendi színes nadrágokkal kombinálva, bordó, narancs, arany-bézs
színekkel.

Az old tailor stílus a szabászat részleteit állítja a középpontba laza és könnyed stílusban. Gombok és fonatok, bőrborítás, kontrasztos varrás a legfontosabb visszatérő elemek. Csipetnyi brit beütéssel, lágy és természetes színekkel operáló csíkos pólók és mintás
pulóverek jellemzik.

Laptop, Ipod és Iphone kiegészítőket, funky jegyzetfüzeteket és remek fülhallgatókat is kaphatunk majd ősszel a SPF boltokban.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Hideg a tél? Vissza a gyapjúhoz!

Halloween pólókollekció a Springfieldtől

F&F – Velence hangulata Prágában

Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

101 kis kutya a londoni divathéten

Lana Del Rey lett a H&M arca