Te tervezted magadnak!

Frissítve: 2009. okt. 14., 13:56 | Megtekintve: 2652

Nem mindegy, hogy miben ugrasz le a közértbe, miben bicajozol vagy indulsz a munkába, igaz? Ezt a kollekciót átlagemberek tervezték nekünk, átlagembereknek.



Elkészült a mi kollekciónk! Az érdeklődő laikusok munkáiból megszületett a rég várt hello you collection, a USE unused és a Coca-Cola light közös pólótervező programjának keretében, amiről már írtunk korábban. Most itt vannak a képek a megvalósult darabokról és egy videó a szerencsés tervezőkkel.

Mindenki találhat kedvére valót a sportos, az elegáns, a romantikus, az utcai vagy az extravagáns stílusban függetlenül attól, hogy a foltos minták vagy a geometrikus formák állnak legközelebb hozzá. És hogy hol keresd őket? Októbertől a Mono Fashion-ben, az Astoriánál.

Füzes Eszter, a USE divattervezője elmondta: „Némelyik tervnél sokáig elemeztük, hogyan alkottak egészen új, egyedi motívumot. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen kitűnő munkák születtek.”

Pócsik Anita, az InStyle magazin főszerkesztője úgy fogalmazott: „Úgy érzem, ebben a kollekcióban mindenféle nőtípus megtalálja a neki való felsőt: van benne nagyon extravagáns, fiataloknak szóló, de olyan is, amit egy 40-es nő is fel tud venni.”

Videó a tervezőkkel:

Képek:



Kapcsolódó márkák: Use

Kapcsolódó üzletek: Mono Fashion - Kossuth Lajos utca


Ajánljuk még