Megszületett a hello you collection!

Frissítve: 2009. jún. 16., 15:03 | Megtekintve: 3771

Hosszú és alapos zsűrizés után itt a 15 nyertes pólóterv, ami hamarosan valóságos formát ölt a USE-unused őszi kollekciójának részeként.


Eljött a nagy nap, a zsűri kiválasztotta a Coca Cola és a USE közös divattervező játéka, a hello you 15 nyertes tervét (nézd meg, mit írtunk korábban a program részleteiről és a hivatalos sajtóreggeliről). A kéthónapos program során 10.000 tervező több mint 20.000 sportos, elegáns, romantikus, utcai és extravagáns munkát alkotott, a kollekcióban stílusonként 3-3 felső szerepel majd. A nyertes tervezők a saját elképzeléseik alapján készült 5 db felsőt, valamint 100 000 Ft értékben személyre szabott USE unused ruhatárat kapnak.

A szakmai zsűriben a USE unused divattervezői, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András mellett Pócsik Anita, az InStyle főszerkesztője és Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketingigazgatója is kiválasztotta kedvenceit. Döntésükben a kreativitás, a technikai megvalósítás, a tervek kivitelezhetősége, a kollekció egysége mellett fontos szempont volt, hogy az egyes tervek mennyire adják vissza a Coca-Cola light és a USE hangulatát, formavilágát.

Az összes nyertes pólótervet itt nézheted meg.

A zsűrizés folyamatát bemutató videót ezen a linken láthatod.

„Nagyon sokan úgy álltak hozzá, hogy lehetett látni, hosszú órákat töltöttek el a programmal” – mondta Füzes Eszter, a USE unused divattervezője. „Rengeteg opciót kipróbáltak, kombinálták a színeket, mintákat, számtalan rétegben egymásra építették azokat. Némelyik tervnél sokáig elemeztük, hogyan alkottak egészen új, egyedi motívumot a beépített mintákból. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen kitűnő munkák születtek.”

A több napos, sokszor vitáktól sem mentes munka végeredménye, az ősszel bemutatkozó hello you collection mégis magáért beszél. Pócsik Anita úgy fogalmazott: „Nagyon jó terveket sikerült kiválasztanunk. Úgy érzem, ebben a kollekcióban mindenféle nőtípus megtalálja a neki való felsőt: van benne nagyon extravagáns, fiataloknak szóló, de olyan is, amit egy 40-es nő is fel tud venni.”

A USE csapat és az általuk tervezett Tweed light palack.

Gratulálunk a nyertes tervezőknek, ősszel pedig természetesen bemutatjuk majd az elkészült kollekciót a Vanity oldalain is!

Amíg a hello you darabokra vársz, nézd meg a póló kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Use


Ajánljuk még

Te tervezted magadnak!

15 felső, 1 közös álom

Use-unused férfi kollekció!

Tyúkláb mintás kóla reggelire

Megérkezett a USE tavaszi kollekciója!

Az vagy, amit megtervezel!

Meghívó: Bulizz divattervezőkkel!

A USE legújabb látomása

USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban