Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.


Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.


“A PUMA-val kialakított közös munka lehetővé tette számomra, hogy nemcsak a tervezés iránti szeretetemet éljem ki, hanem az egész koncepció kialakításában és összefogásában aktívan részt vegyek, egy nagyszerű és igazán tehetséges csapat munkáját összefogjam” – mondta Solange, akinek a divat világa ezidáig sem volt ismeretlen.

A PUMA Disc Blaze először 1992-ben, mint a világ első cipőfűző nélküli futócipője jelent meg, amelynek különleges egyediségét a cipő tetején látható tekerő-szerkezet adta meg. A ’90-es években a Disc, az akkor még kizárólag futócipőként ismert újdonság, a pályán is rekordokat döntött, a tekerő segítségével állítható, a cipőben elrejtett belső fűzők maximális kényelemet és a lábra való pontos illesztést biztosítotják.

A Disc cipők történelmében most először kifejezetten női modellekben lesz elérhető az ikonikus cipő.

A kollekción túl Solange a WhoWhatWear.com oldal on-line vezetője lett, illetve a következő években munkáját a PUMA női lifestyle kollekciójában is viszontláthatjuk.



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még