Makány márta blog

Makány Márta nyara: „The Way We Love”

Frissítve: 2012. máj. 10., 09:00 | Megtekintve: 3053

A 2012-es tavaszi-nyári Makány Márta kollekció egyaránt tartalmaz lágyan nőies és femme fatale-osan extravagáns darabokat is.

A nyári virágmezőkre emlékeztető ruhák és blézerek mellett a finom, lágy esésű pasztell ruhák, az A-vonalú szoknyák, a maxiruhák, az aszimmetrikus vállmegoldások és az etno stílus egyaránt megtalálható a kollekcióban.

Olvass tovább »



Nyerj Panyi Zsuzsi és Makány Márta holmikat jótékonyan!

Frissítve: 2011. máj. 30., 13:40 | Megtekintve: 2950

A Sok kicsi jótékonysági nyereményjáték részeként nem csak segíthetsz embertársaidon, de csodálatos kiegészítőket, ékszereket is nyerhetsz a legnagyobb alkotóktól!

A sok kicsi jótékonysági akció lényege, hogy hazai iparművészek, divattervezők, kreatív alkotók termékeit nyerheted meg, ha bármekkora összeget felajánlasz a Salva Vita alapítvány részére, akik az értelmi sérült emberek önálló életvitelét, társadalmi beilleszkedését segítik.

Olvass tovább »


Megjelent Makány Márta könyve, az Esküvő

Frissítve: 2011. jan. 19., 08:00 | Megtekintve: 2842

Megjelent Makány Márta csodálatos, Esküvő című könyve, aminek mi is ott voltunk a bemutatóján. A tervezőnő a menyasszonyok és ruhák lelkéről, tortákról és saját esküvőjéről is mesélt.

Lélegzetelállító tortaköltemények között beszélgetett Makány Márta a sajtó képviselőivel az impozáns Rózsadomb Étteremben. Nemrég megjelent könyvében változatos esküvői ruhaköltemények és érdekes történetek várják, hogy a házasodni készülő és szépséget szerető rajongók egyaránt felfedezzék maguknak.

Olvass tovább »



Makány Márta tehetségkutató pályázatot hirdet

Frissítve: 2010. ápr. 24., 07:00 | Megtekintve: 2926

Talán eljött a te időd! Azok jelentkezését várják, akik divattervezők, stylistok, sminkesek, fodrászok, esetleg divatfotósok szeretnének lenni.

Makány Márta tehetségkutató versenyt indít mindazoknak, akik elég tehetséget, kreativitást és erőt éreznek magukban a divat vagy a divathoz szorosan kapcsolódó szakmák valamelyikében.

Olvass tovább »