A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Frissítve: 2012. febr. 24., 10:13 | Megtekintve: 4660

Lengén öltözött modellek párnacsatáját, párafüggönyre vetített filmet és a magyar Miss Universe-t láthatták a London Fashion Week látogatói.


A Björn Borg a London Fashion Weeken mutatta be hivatalosan egy rendkívüli, a Temze vizét művészi médiaként használó esemény keretében a 2012-es őszi-téli kollekcióját. A márka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a TV2 és a Sport TV műsorvezetőjét, a volt Miss Universe-t is meghívta.

„Svéd design egy használaton kívüli hőerőműben” – így is összefoglalhatjuk a Björn Borg London Fashion Week-et felvezető extravagáns divateseményét. Lipcsei Betta egyetlen magyar VIP-vendégként testközelből ismerhette meg, a designhoz való érzékükről ismert svédek milyen körítést teremtettek a Björn Borg őszi-téli kollekciója köré.

A Temzén egy vízpára-függönyre húsz méterszer húszméteres felületen négydimenziós divatfilmet vetítettek. A helyszínként szolgáló hőerőműben botrányosan alulöltözött modellek párnacsatát vívtak, a vendégekről profi divatfotós stábok készítettek Björn Borg-stílusú fotókat, de volt itt szauna annyira alulöltözött modellekkel, amire nincs szó. A válogatott vendégsereg a fúziós gasztronómia előtt tisztelegve svéd szusibárból falatozott, és az északi hideget megidézve havas nyírfaerdőben múlatta az időt.

Részlet a filmből

Lipcsei Betta személyes élményei:

„Fantasztikus élmény volt reszt venni a Björn Borg 2012-es őszi-teli kollekciójának bemutatóján! Egy havas erdőbe csöppentünk, ahol a sötétben világító fehérneműben járkáltak körülöttünk a modellek. Az eszkimó kunyhótól, a jakuzziig minden volt, a 4D-s fényshow pedig mindenkit elvarázsolt. A buli hangulatát a híres sztár, Robyn fellépése koronázta meg. Egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb.”



Kapcsolódó márkák: Björn Borg


Ajánljuk még