Nyárindító divatrendezvény a Guild Jeans-szel

Frissítve: 2012. máj. 18., 13:37 | Megtekintve: 3526

Nézz be szombaton a Váci 1 üzletházba, ahol a Guild Jeans is részt vesz Budapest hivatalosan is első nyárindító rendezvényén, a Summer in the City-n!


A frissen felújított Váci 1 üzletház ad helyet az eseménynek, ahol az érdeklődők láthatnak divatbemutatót (többek között a Cosmo bikinishow-t) kényeztethetik magukat masszázzsal, kapnak bőrápolási tanácsokat, élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket.

A Sanoma partnereiként kiállító Guild Jeans a Palota 1. emeletén lesz megtalálható a Björn Borg és Marks & Spencer standok mellett. A látogatók megismerkedhetnek a céggel, annak termékeivel, megnézhetik, megfoghatják a Guild farmerek kitűnő alapanyagait, megismerkedhetnek a gyártási folyamattal, illetve bemutatják nekik a pontos méretvétel fontosságát.

A Guild standjára meghívást kapott több ismert személyiség: Orosz Barbara, Pindroch Csaba, Majka és Dundika, a Megasztáros Kullai Tímea és Réti Nóra, a birkózó Bárdosi Sándor, a bokszoló Kótai Mihály, Lola, és a Félix Promotion számos kiválósága is.

Az esemény időpontja: 2012. május 19. 10h-20h
Az esemény helyszíne: Váci 1. üzletház, V. Váci utca 1.
Belépő: 500 Ft

További részletek:
http://summerinthecity.hu
http://www.egyedifarmer.hu



Ajánljuk még