Daalarna Flower fashion show 2016

Frissítve: 2016. febr. 29., 14:15 | Megtekintve: 141590

Idén is izgatottan vártuk a Daalarna új kollekciójának bemutatóját,akik évről évre elkápráztatnak minket csodálatos ruháikkal...Mi a titkuk? Nincsenek habcsók, giccses ruhák, csak elegancia, könnyedség, ízig-vérig nőiesség!


  1. február 26-án este voltunk hivatalosak a Daalarna spring kollekciójának bemutatójára, melyet a Millenáris épületében tartottak. Monumentális, letisztult díszlet adott rangot az eseménynek, nem maradt el a szokásos hatalmas zsinórfüggöny sem, virágos motívumok, hisz az idei tavaszi kollekció a Flower nevet képviseli.

Első körben gyönyörű, színes, uszályos ruhák nyitották a showt, napsárga, fűzöld, pink színekkel. Ezeknél a szetteknél érdekes, hogy nagyon sok kétrészes ruha volt, a hosszú, terjedelmes szoknyákat, rövid, alig hasat takaró felsőrészek egészítették ki. Aztán pasztell színekkel és csodaszép virágos selymekkel folytatódott az est, ezek szemet gyönyörködtető látványt nyújtottak, igazi tavasztündérek voltak a modellek. A sminkek és hajak csak fokozták a látványt, pink szemhéjak szerepeltek strasszokkal, természetes hatású műszempillákkal, nude rúzzsal, a hajak pedig laza, már-már picit kócos hatást keltettek, mintha csak a lágy szellő fújta volna picit meg őket. A virágos selyem ruhák némelyike óriási masnival kötődött a nyakban, ami egészen ellenállhatatlanná tette a ruhákat.

Az est utolsó fénypontjaként következtek az esküvői ruhák, gyönyörű hátmegoldások, hátkivágások, csipkecsodák, tengerparti és klasszikus esküvői ruhák, a Daalarna igen nehéz helyzetbe hozta a menyasszonyokat, mert nem lesz könnyű esküvői ruhát választaniuk, a kínálat mesés.

A show végén a modellek virágesőben sétáltak végig a kifutón, ami katartikus látványt nyújtott és méltóképpen zárta az idei tavaszi Daalarna bemutatót. Gratulálunk!



Kapcsolódó márkák: Daalarna


Ajánljuk még