Nadrágot a fejre! Pantop – a fitneszruha

Frissítve: 2012. júl. 26., 08:04 | Megtekintve: 3991

Gondoltál már arra, hogy a nadrágodat a fejedre húzd vagy, egy pulóvert a lábaidra? A Puma igen, és megalkotta az új Pantopot, ezzel új kategóriát teremtve a női fitneszruházatban.


Pantop – az újragombolt fitneszruha! Ha már unod az egyhangúságot a fitneszruhák világában, íme a gardróbod egy új darabja, amit kedvedre formálhatsz, gombolhatsz és újragombolhatsz nap mint nap, attól függően milyen kedved vagy tréninged van.

Hordhatod felsőként a bemelegítés alatt vagy nadrágként edzés közben. Ha akarod pulcsi, ha akarod nadrág, mindössze hét patent választ el az egyediségtől. Legyen szó nyaralásról vagy őszi kirándulásról, esetleg szürke hétköznapról, Pantopnak a táskádban a helye.

Helytakarékossága mellett biztos lehetsz abban is, hogy különleges leszel a többiekhez képest a pink vagy fekete Pantopodban.

A PUMA Pantopot DryCell technológiával szerelték fel, ami elvezeti a nedvességet és hamarabb megszárad A címkén még egy QR kódot is elrejtettek, aminek segítségével külön tartalmat érhetsz el a puma.com/fitness oldalon.

A Pantop természetesen rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal is, ami egy átlagos fitnesz ruha esetén evidens: jó közérzetet biztosít, kényelmes és praktikus.

Aki tehát nem ódzkodik a gomboktól és szereti az egyedi ruhákat, annak a Pantop kötelező elem.



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még