Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Frissítve: 2013. dec. 11., 08:02 | Megtekintve: 121840

Neked kihívást jelent télen melegen, csinosan és ráadásul jó árakon felöltözni? A Brandshop szerint ez sosem volt még ilyen egyszerű! Karácsonyi akciókkal, újdonságokkal, egyedi kollekciókkal várnak üzletükben és webshopjukban is.


Az ország egyik legjobb outlete újdonságokkal és akciókkal köszönti a telet, hogy szép legyen a Karácsonyod, és szép legyél az ünnep alatt te magad is!

A megszokott óriási felhozatal idén télen tovább bővül: a Brandshop bemutatja a Desigual kollekcióit! Az üzletben most debütáló spanyol márka tervezői minden szezonban egyedi, trendhullámokat kerülő, valódi egyéniséggel rendelkező kollekciókat álmodnak meg, melyek a kifogástalan minőséget és a környezettudatosságot is előtérbe helyezik. A színes, kirívó, néhol extrém, néhol csodálatosan harmonikus, gyönyörű darabokat izgalmas nőknek ajánljuk, akik szeretnek élni, ünnepelni, öltözködni... és vásárolni!


Itt a remek alkalom, ismerkedj meg közelebbről is a Desigual stílusával, válogass a legújabb ruhák, pulcsik, kiegészítők, táskák, karkötők, sálak és megszámlálhatatlan egyéb darab közt a Király utcai üzletben.

Akciók karácsony előtt

A karácsonyi készülődés szerves részét képező akciók természetesen a Brandshopot sem kerülik el. Óriási kedvezménnyel szerezhetsz meg olyan áhított márkákat, mint a Ralph Lauren, Tommy Hilfiger vagy a La Martina, és ezeken kívül is számtalan világmárka darabjait kínálja az üzlet csökkentett áron. Ez a hatalmas akció egy vissza nem térő lehetőség arra, hogy a legnépszerűbb nemzetközi márkákkal töltsd fel a szekrényedet, vagy karácsonyi ajándékot találj divatbolond szeretteidnek a legjobb áron.

A bolt polcain folyamatosan vár például a Nü by staff kollekció is, melyet az egyedi darabok kedvelőinek nem kell bemutatnunk, hisz ez az általunk sokat emlegetett, izgalmas márka még mindig a Brandshop egyik ékköve. Különösen pezsdítővé teszi a Nü by staff kollekcióban való böngészést, hogy ehhez a márkához az országban a Brandshopban juthatunk hozzá, így garantáltan páratlan, teljesen egyedi holmikat találhatunk magunknak. A Nü by staff újabb és újabb darabjai folyamatosan érkeznek az üzletbe, vagyis mindig érdemes benézned, ha épp arra jársz, és szeretnéd meglepni magad valami csinos újdonsággal!

Készülj a karácsonyra kívül-belül, öltöztesd fel tested és lelked is az ünnepre - a Brandshop segít ebben!Kapcsolódó márkák: Desigual, Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület


Ajánljuk még