H&M kollekció + kollekció + video blog

Videó a celebekkel teli Versace for H&M bemutatóról

Frissítve: 2011. nov. 17., 13:56 | Megtekintve: 2325

A Versace for H&M kollekció divatbemutatóját hírességek hada nézte végig. Jessica Alba, Blake Lively és Uma Thurman csak néhány név, akik feltűnnek az esemény videójában. Nézd meg te is!

A New York-i launch partyn Donatella Versace mellett olyan nevek tűntek fel nézőként, mint Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Ke$ha.

A vörös szőnyegen exkluzív interjúkat adtak a hírességek, majd beültek megcsodálni a bemutatót. A rendezvény végén két meglepő popsztár adott közös koncertet a közönségnek: ők nem mások, mint Prince és Nicki Minaj.

Nézd meg te is a H&M exkluzív videóját a legizgalmasabb pillanatokról!

Olvass tovább »



Lanvin és H&M: Kész, rajt!

Frissítve: 2010. nov. 6., 06:01 | Megtekintve: 3436

Megérkezett végre a Lanvin kollekció, amit lélegzet visszafojtva vártunk: a H&M-nél kapható, megfizethető darabok felvonulnak a téli szezonra!

A két óriáscég nem aprózza el az együttműködést: Natasha Poly játszik a teljes kollekciót felvonultató reklámvideóban, melyet alább te is megnézhetsz. Ha pedig úgy jobban érdekel, képek is vannak a csodálatos darabokról.

Olvass tovább »


Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Frissítve: 2010. szept. 3., 05:00 | Megtekintve: 3988

A H&M legújabb meglepő együttműködése során egy csúcskategóriás divatház, a Lanvin designját és luxusát hozza el a hétköznapi világba.

Az olyan nevek után, mint Karl Largerfeld, Stella McCartney, Sonia Rykiel és Jimmy Choo, egy újabb luxusmárka mutat be megfizethető darabokat a H&M polcain.

Olvass tovább »



Friss, forró, színes - a H&M tavaszi újdonságai

Frissítve: 2010. febr. 23., 08:26 | Megtekintve: 5022

Melegszik az idő, itt az ideje bevásárolni a tavaszra, vagy legalább felmérni, mit találunk majd az üzletek polcain, mi lesz különösen trendi 2010 első felében.

Ennél frissebb pillantás az új darabokra nem létezik! A H&M most érkezett video lookbok-jában megismerhetjük a 2010 tavaszi kollekciókat. Férfiak és nők, ne hagyjátok ki a színek, virágok és csillogó anyagok kavalkádját!

Olvass tovább »


Így készülnek Rykiel kötött ruhái

Frissítve: 2010. jan. 30., 08:00 | Megtekintve: 2854

Ismerd meg azt a különlegesen vidám, franciás kollekciót, amit a H&M a spórolós divatbolondok számára ajánl - Sonia Rykiel kötött kollekcióját.

Ez már a második Sonia Rykiel kollekció a H&M polcain, amit már régóta izgatottan vártunk. Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tavasszal, milyen ruhákban gyönyörködhedsz hamarosan a H&M-ben járva, nézd meg a kollekció készítését bemutató exkluzív videót!

Olvass tovább »


A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Frissítve: 2009. dec. 14., 13:00 | Megtekintve: 2975

Sonia Rykiel és a H&M együttműködése áhitattal várt és utánozhatatlan színfoltja a téli kollekcióknak. A földöntúli fehérnemű bemutatón készült videókkal te is átélheted az izgalmas hangulatot.

Bár Jimmy Choo H&M kollekciója óriási nemzetközi érdeklődést kapott, mindez semmiség volt ahhoz a rajongó izgalomhoz képest, amit Sonia Rykiel új darabjai gerjesztenek. A párizsi Grand Palais falai közt megtartott nagyszabású bemutatón a szervezők egy fantáziavilágot hoztak létre, amiben a jelenleg leghíresebb modellek vonultak fel fehérneműben. Nézz be a színfalak mögé!

Olvass tovább »


Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Frissítve: 2009. ápr. 15., 19:14 | Megtekintve: 6219

Idén tavasszal Matthew Williamson különleges világába biztosít teljes betekintést a H&M, egy olyan női kollekción keresztül, amely tele van a londoni tervezőt híressé tévő vibrálással.

Április 23-tól a világ kb. 200 H&M üzletében – Magyarországon kizárólag a Vörösmarty téri üzletben – lesz kapható Williamson eklektikus nyomatok, életteli színek, valamint a világutazók divatja által inspirált ruhatára. A ruháktól a felsőkig, az overáloktól a rafináltan szabott ruhákig – ez a kollekció a 2009-es tavaszi divat összes kulcsfontosságú darabjával rendelkezik.

– Egy olyan erős városi kollekciót akartam létrehozni, amely a márka legfontosabb szimbólumait és formáit használja – mondja Matthew Williamson. – A rám jellemző stílus egyik legfontosabb aspektusa mindig is a szín volt. A kollekció hangulata egyszerre közönséges és különleges.

Matthew Williamson, a tervező.

Egy fémszínű zakót és buborékszoknyát például egy speciálisan a H&M számára tervezett zsakett anyagból szabtak, míg egy divatos flitteres, hosszú ujjú, ultrarövid ruhát szinte folyadékként úszó színkavalkádban nyomtattak. Williamson kedvelt pávamintás nyomata díszít egy többfunkciós dzsörzéruhát, míg ünnepi alkalmakra újraalkotta egyik legnépszerűbb darabját, egy gyöngyökkel kirakott kötényruhát, amelyet élénk tigrismintás pillangónyomattal díszített.

A kollekció Williamson és a H&M együttműködésének csak az első részét képezi. Május 14-től egy nyári kollekció is elérhető lesz, és első alkalommal kerül nyilvánosságra egy Williamson által a H&M számára tervezett férfi kollekció is.

Nézd meg a Matthew Williamson kollekciót a divatkatalógusban!


Matthew Williamson bemutatja a kollekciót


Lagerfeld dühös a nagyobb méretek miatt

Frissítve: 2007. dec. 14., 11:09 | Megtekintve: 2338

Egy életre megsértődött Karl Lagerfeld! Szerinte, túl nagy méretben és túl keveset gyártott legutóbbi kollekciójából a H&M.

Bár a 2007-es téli, H&M számára tervezett kollekciója hatalmas sikert aratott, Lagerfeld mégis megesküdött, soha többé nem áll szóba az áruházlánc igazgatóival.

A német divattervező legenda szerette volna, ha az exkluzív bemutatótermekhez képest túl vékony pénztárcával rendelkező rajongók is vásárolhatnak néhányat az általa tervezett modellek közül. Ám az áruház csak csalódást okozott a reménykedő vásárlóknak, ráadásul még a tekintélyes tervező kéréseit sem tartották tiszteletben.

Karl Lagerfeld így nyilatkozott: „Élveztem a közös munkát a H&M embereivel, ők is sokat hozzátettek a kollekció sikeréhez, de a stockholmi főnökök érthetetlen lépései mindent a feje tetejére állítottak. Először is, túl kevés darabot gyártottak az egyes modellekből, így rengeteg csalódott ember maradt üres kézzel, ami főleg az európaiakkal szemben volt tisztességtelen húzás. Ráadásul a ruháimat végül nagyobb méretekben is legyártották, pedig én eredetileg karcsú embereknek terveztem őket. Próbáltam tenni valamit a divat-sznobizmus ellen, erre a H&M éppen ezt szította tovább.”

Nézd meg a kollekciót népszerűsítő reklámot is:
p=. ====

Ajánljuk még:
h3. H&M kollekciók a piactéren