H&M sonia rykiel blog

Így készülnek Rykiel kötött ruhái

Frissítve: 2010. jan. 30., 08:00 | Megtekintve: 2854

Ismerd meg azt a különlegesen vidám, franciás kollekciót, amit a H&M a spórolós divatbolondok számára ajánl - Sonia Rykiel kötött kollekcióját.

Ez már a második Sonia Rykiel kollekció a H&M polcain, amit már régóta izgatottan vártunk. Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tavasszal, milyen ruhákban gyönyörködhedsz hamarosan a H&M-ben járva, nézd meg a kollekció készítését bemutató exkluzív videót!

Olvass tovább »



A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Frissítve: 2009. dec. 14., 13:00 | Megtekintve: 2975

Sonia Rykiel és a H&M együttműködése áhitattal várt és utánozhatatlan színfoltja a téli kollekcióknak. A földöntúli fehérnemű bemutatón készült videókkal te is átélheted az izgalmas hangulatot.

Bár Jimmy Choo H&M kollekciója óriási nemzetközi érdeklődést kapott, mindez semmiség volt ahhoz a rajongó izgalomhoz képest, amit Sonia Rykiel új darabjai gerjesztenek. A párizsi Grand Palais falai közt megtartott nagyszabású bemutatón a szervezők egy fantáziavilágot hoztak létre, amiben a jelenleg leghíresebb modellek vonultak fel fehérneműben. Nézz be a színfalak mögé!

Olvass tovább »


Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Frissítve: 2009. szept. 28., 13:07 | Megtekintve: 5382

A legendás Sonia Rykiel által tervezett, franciásan pimasz és ultramodern kollekció hozza el az ünnepi hangulatot idén télen a H&M üzletekbe.

Felforrósítja a karácsonyi szezont a H&M új vendégtervezője, Sonia Rykiel legfrissebb kollekciójával. A “Kötöttáru-királynő” által tervezett Sonia Rykiel pour H&M kollekció Párizs egyéni, modern és pimasz hangulatát testesíti meg.

“A Sonia Rykiel védjegye, hogy minden nő érdekét szem előtt tartja, mivel a divat sokkal inkább lelki, mint anyagi kérdés. Ez az együttműködés tökéletesen illeszkedik a filozófiánkhoz” – mondja Nathalie Rykiel, aki Sonia lánya és a márka művészeti igazgatója.

A Sonia Rykel 2009 őszi kollekciója

Olvass tovább »