Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Frissítve: 2010. szept. 3., 05:00 | Megtekintve: 3988

A H&M legújabb meglepő együttműködése során egy csúcskategóriás divatház, a Lanvin designját és luxusát hozza el a hétköznapi világba.


Az olyan nevek után, mint Karl Largerfeld, Stella McCartney, Sonia Rykiel és Jimmy Choo, egy újabb luxusmárka mutat be megfizethető darabokat a H&M polcain.

A Lanvin művészeti vezetője, Alber Elbaz által, valamint a férfi kollekció tervezője, Lucas Ossendrijver által kreált kollekció november 23-ától lesz kapható a világ kb. 200 H&M üzletében.

- A H&M felkért minket az együttműködésre, hogy meglássuk: le tudjuk-e fordítani a Lanvin által megálmodott divatot egy szélesebb közönség nyelvére, ahelyett, hogy egyszerűen olcsóbban adnánk a ruháinkat – mondta Alber Elbaz, a Lanvin művészeti igazgatója.

- Ez egy tipikus, erős Lanvin-kollekció a cégre jellemző szabásvonalakkal és fazonokkal, valamint erős fókusszal a női és a férfi öltözékek formáin és a részletein egyaránt. A novemberi bemutató telis-teli lesz csodálatos meglepetésekkel! – nyilatkozta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.

Újdonságként a kollekció egy speciális filmben kerül bemutatásra a világ számára november 2-án. A filmet a www.hm.com honlapon bárki megtekintheti, debütálását követően csak három hetet kell várni arra, hogy a vásárlóknak lehetősége nyíljék a ,,Lanvin for H&M” egy-egy kívánatos darabját megragadni.



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

Máris szállingóznak az őszi trendek

Kora őszi divat a H&M szerint

A legújabb darabok a H&M-nél

Ilyen az ősz a H&M szerint

Őszi cipőtrend - ezt lehet majd kapni nálunk

Lanvin és H&M: Kész, rajt!

Ruhakörkép őszre: felejtsd el a maxiruhát!

Mindjárt újra kezdődik az iskola?

Nagy sapka körkép az idei télre