H&M divatbemutató blog

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Frissítve: 2014. jan. 10., 10:08 | Megtekintve: 121121

Február 26-án a H&M visszatér a párizsi kifutóra vadiúj kollekciójával, a H&M Studio-val. A 2014 őszi-téli kínálat valódi újdonságokat tartogat, s a bemutatkozást élőben nézhetjük majd a márka honlapján.

A H&M Studio az új szezon kulcsfontosságú darabjait bemutató kollekció neve, és egy külön tervező csapat dolgozik azon, hogy minden szezonban megálmodja a legmenőbb trendeket és alapdarabokat felvonultató, korlátozott példányszámban kapható kollekciót. A párizsi divathéten a H&M Studio 2014 őszi-téli kollekcióját csodálhatja meg a divatszakértőkből álló közönség, illetve minden divatrajongó a hm.com-on élő közvetítésben.

Olvass tovább »A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Frissítve: 2009. dec. 14., 13:00 | Megtekintve: 2975

Sonia Rykiel és a H&M együttműködése áhitattal várt és utánozhatatlan színfoltja a téli kollekcióknak. A földöntúli fehérnemű bemutatón készült videókkal te is átélheted az izgalmas hangulatot.

Bár Jimmy Choo H&M kollekciója óriási nemzetközi érdeklődést kapott, mindez semmiség volt ahhoz a rajongó izgalomhoz képest, amit Sonia Rykiel új darabjai gerjesztenek. A párizsi Grand Palais falai közt megtartott nagyszabású bemutatón a szervezők egy fantáziavilágot hoztak létre, amiben a jelenleg leghíresebb modellek vonultak fel fehérneműben. Nézz be a színfalak mögé!

Olvass tovább »