H&M 2010 ősz-tél blog

A legújabb darabok a H&M-nél

Frissítve: 2010. nov. 22., 06:00 | Megtekintve: 6654

Mivel a H&M őszi-téli kollekciója még tartogat újdonságokat, érdemes figyelni, mi ér el a friss darabokból a hazai üzletekbe.

Ezeket a felsőket, ruhákat és kiegészítőket már lehet kapni a legtöbb európai H&M üzletben. A 2010 őszi-téli kollekció egésze lassacskán talán hozzánk is megérkezik – ha látjátok ezeket a holmikat a boltban, ne felejtsetek el szólni nekünk is!

Olvass tovább »



Lanvin és H&M: Kész, rajt!

Frissítve: 2010. nov. 6., 06:01 | Megtekintve: 3436

Megérkezett végre a Lanvin kollekció, amit lélegzet visszafojtva vártunk: a H&M-nél kapható, megfizethető darabok felvonulnak a téli szezonra!

A két óriáscég nem aprózza el az együttműködést: Natasha Poly játszik a teljes kollekciót felvonultató reklámvideóban, melyet alább te is megnézhetsz. Ha pedig úgy jobban érdekel, képek is vannak a csodálatos darabokról.

Olvass tovább »


Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Frissítve: 2010. szept. 3., 05:00 | Megtekintve: 3988

A H&M legújabb meglepő együttműködése során egy csúcskategóriás divatház, a Lanvin designját és luxusát hozza el a hétköznapi világba.

Az olyan nevek után, mint Karl Largerfeld, Stella McCartney, Sonia Rykiel és Jimmy Choo, egy újabb luxusmárka mutat be megfizethető darabokat a H&M polcain.

Olvass tovább »



Ilyen az ősz a H&M szerint

Frissítve: 2010. aug. 21., 07:00 | Megtekintve: 6314

Újabb nálunk is kapható, népszerű divatmárka, a H&M hamarosan boltokba kerülő őszi kollekciója kerül most terítékre.

“A H&M őszi divatja a személyes stílust jeleníti meg kötött, testreszabott termékekkel, puha anyagokkal és játékos, az egyéniséget hangsúlyozó kiegészítőkkel” – így definiálja önmagát a H&M a 2010 őszi szezonban. De szavak helyett beszéljenek inkább a képek, melyeket alább láthatsz.

Olvass tovább »


Máris szállingóznak az őszi trendek

Frissítve: 2010. aug. 2., 05:00 | Megtekintve: 7595

Mostanában kezdik a divatházak bemutatni őszi-téli kollekcióikat, de egyelőre csak egy-két márka fedte fel előttünk, mit tartogatnak a hűvösödő hónapokra.

Augusztus eleje van, ideje tervezgetni az őszre. A Pull & Bear, Bershka, H&M és a Pimkie már enged némi bepillantást az őszi kollekcióikba. Lássuk, mire számíthatunk egy hónapon belül!

Olvass tovább »


Kora őszi divat a H&M szerint

Frissítve: 2010. jún. 24., 05:00 | Megtekintve: 9975

Egyik nap novemberi zimankó, másnap már verőfényes strandidő... Nem árthat már most vetni egy pillantást az őszi kollekciókra, hiszen előbb lehet szükségünk rá, mint gondolnánk.

Bár a naptár szerinti ősznél korábban nem jelennek meg ezek a darabok a H&M üzletekben, a zavaros időjárásnak köszönhetően mi most is örülnénk némelyik melegebb összeállításnak.

Olvass tovább »