5 mellény, ami feldobja a stílusod

Frissítve: 2009. aug. 21., 08:00 | Megtekintve: 8383

Klasszikus darab a mellény, idén ráadásul különösen trendi is - elegáns ügyintézőtől a bohém rockerig bárki megtalálja a neki valót. Mi megmutatjuk az 5 legjobb darabot!


A mellény univerzális ruhadarab – pólóra, blúzra vagy önmagában is felveheted, színétől, szabásától és stílusától függően szinte bármilyen alkalomra tökéletes választás. Nézzük meg az idei kollekciók legjobban sikerült mellényeinek ötös toplistáját!

A H&M és Matthew Williamson együtt alkotta meg ezt a különleges darabot, ami rockerek és kemény csajok ruhatárába illik a legjobban.

Bohém, deszkás vagy underground stílusú csajok kedvenc márkája a Fishbone, ők ezt a kockás mellénykét (4.090 Ft) is biztosan imádni fogják.

A Springfield trendi mintákat álmodott meg erre a mellényre (4.995 Ft), amit fehér blúzzal kombinálva elegánsabb, farmerrel kiegészítve pedig lazább alkalmakra is felvehetsz.

A Mustang hétköznapi kényelmet, farmer cuccokat és nőies stílust kedvelő vásárlói biztosan összefutottak ezzel a csinos kis mellénnyel (12.490 Ft).

Ez a csodás Mango farmer mellény (8.595 Ft) már az őszi-téli kollekcióból származik – a webáruházból máris rendelhető, hamarosan pedig a Mango üzletekben is találkozhatsz vele.

Nézd meg a többi mellényt is a divatkatalógusban!



Ajánljuk még