Pimkie - Agria Park blog

2 akció egyszerre a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 27., 06:00 | Megtekintve: 4113

Két hihetetlen akcióval kedveskedik a világmárka rajongói számára. A tél végi leértékelés mellett, a tavaszra is felkészülhetünk a Pimkie legújabb pólóival. Figyeljetek, érdemes!

1. Akció

Óriási szezonvégi kiárusítás a Pimkie-nél!

Csapj le a téli kollekció utolsó darabjaira a Pimkie üzleteiben most hihetetlen árakon! Két akciós termék vásárlása esetén a másodikból további 50 % kedvezményt adunk! Az akció 2011.02.25-től a készlet erejéig tart!

Olvass tovább »Újabb akció a Pimkienél, most a farmerokon a sor

Frissítve: 2011. febr. 17., 06:00 | Megtekintve: 3375

A megújulás alatt álló Pimkie hihetetlen akciókkal kényeztet minket hétről hétre. Most a farmeroké a főszerep, hiszen a fehérneműk után a következő lépés a nadrág! Ne hagyjátok ki!

A 2011-es tavaszi-nyári farmer kollekció már megérkezett a Pimkie üzletekbe. Most február 7-től 20-ig kedvezményesen vásárolhatod meg a legújabb darabokat.
Amennyiben 2 farmert vásárolsz a második farmerből -2500 Ft kedvezményt adunk.
Az ajánlat a külön cimkével ellátott termékekre vonatkozik.

Olvass tovább »


Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 14., 06:00 | Megtekintve: 3709

A Vanity elsőként értesült a hírről, hogy a márka teljes megújuláson és átalakításon esett át, így 2011 tavaszán egy vadonatúj Pimkie mutatkozik be a régi és új közönségnek egyaránt. Az arculat, a logó, a boltbelső és a kollekció is vérfrissítést kapott.

A 2011-es tavaszi-nyári kollekció amely egy új tervező csapat munkáját dicséri, már kapható az üzletekben. A tervezőgárda cseréjének oka az volt, hogy a célcsoportot de főleg a kollekciót illetően változott a Pimkie koncepciója. Alapvetően a 20 év körüli, fiatal lányokat vették most is célba, de ez a kollekció már frissebbre, üdébbre és lendületesebbre sikerült.

2011-es kollekció: frissebb, üdébb, lendületesebb, íme az “új Pimkie Girl” és a tavasz 3 meghatározó stílusa!

Az arculat sem maradhatott ki a megújulásból, a márka grafikai csoportja új logót álmodott a Pimkienek. Ha kiváncsi vagy, hogy hogy sikerült, olvass tovább és máris megtudod!

Olvass tovább »Fehérnemű akció a Pimkie-nél

Frissítve: 2011. febr. 12., 06:00 | Megtekintve: 3203

Ha már tavasz, akkor ruhatárfrissítés. Kezdhetjük egyből az alapoknál, megfelelő fehérneműt nem könnyű beszerezni, most ebben segít nekünk a Pimkie. Nézzetek be hozzájuk, mert megérkezett az új fehérnemű kollekciójuk!

Rögtön ez alkalomból egy akcióval is kedveskednek nektek, a részletekért olvassatok tovább!

Olvass tovább »


Atom Árak - akció a Pimkie-nél

Frissítve: 2009. máj. 8., 12:28 | Megtekintve: 4794

Pimkie cuccokban laza, trendi és csajos leszel a nyáron, ráadásul most jó vásárt is csinálsz, ha időben érkezel az üzletbe! A 30-50%-os kedvezmények és az aktuális kollekció már várnak rád.

Kíméld a pénztárcádat a fesztivál időszak előtt, vagy vigyél haza sokkal több új ruhát ugyanannyiból!

Az Atomic Price akció keretében most a Pimkie aktuális kollekciójának egyes darabjaira 30-40-50% kedvezményt kapsz az összes magyarországi márkaüzletben.

Az akciós időszak május 5-től 17-ig tart, de megéri figyelni a boltokat, mert az Atomic Price évente 3-4 alkalommal ismétlődik, mindig az éppen aktuális szezon darabjaira.

Minden második ékszer 200 Ft

Ráadásként a Pimkie üzletekben idén kiterjed az engedmény más termékekre is: ha veszel egy Pimkie ékszert, a második 200 Ft-ért lehet a tiéd.

Ez már két jó ok, hogy még a héten benézz valamelyik Pimkie üzletbe és felszerelkezz a nyárra!

Nézd meg az Atomic Price akcióban részt vevő Pimkie termékek egy részét a divatkatalógusban!