Moda Italia Webáruház blog

Ellenállhatatlan lábbelik Olaszországból

Frissítve: 2010. júl. 14., 05:00 | Megtekintve: 3677

Az Apepazza egy olasz szó, mely magyarul annyit tesz, mint „őrült méh”. Csak vess egy pillantást a kollekció darabjaira, és Te is láthatod mennyire élettel telik, színesek, nyüzsgők ezek a darabok.

A különböző kövek, díszítések a természet ezer színét, formáját idézik. Az Apepazza egy világszerte ismert, lenyűgöző cipő brand, mely tervezője a híres olasz dizájner Adriana Bagante. Ezeket a cipőket olyan nőknek tervezték és készítették, akik szeretik a divatot saját kreativitásuk szerint kitűnő stílusérzékkel úgy formálni, alakítani, hogy egyéni és utánozhatatlan megjelenéssel büszkélkedhessenek nap mint nap.

Olvass tovább »



Nagy tavaszi fehérnemű körkép

Frissítve: 2010. ápr. 29., 06:00 | Megtekintve: 3373

A tavaszi fehérnemű divatot 3 fő irányzatra különíthetjük el: 1. a drámaian elegáns, csipkés sötét szettek, 2. az ártatlan babás, pasztelles, fagylaltszínű remekművek, 3. a játékos, üde, lendületes színekben pompázó együttesek.

Az biztos, hölgyeknek és uraknak egyaránt kedvére válik!

Olvass tovább »


2010 tavasz/nyár – divatfiaskó a köbön

Frissítve: 2010. ápr. 13., 05:00 | Megtekintve: 4115

Az idei divatot illetően az ember lányának olyan érzése támadhat, mintha a tervezők egy kicsit elvarázsolták volna magukat. Amikor a különböző tervezők divatshow összeállításait nézegettem, elfogott az érzés, hogy én vagyok Alíz csodaországban.

A 2010-es tavasz/nyári divatot a legjobban úgy lehet jellemezni, hogy minden divat, de legfőképpen az, amit eszedbe sem jutna a hétköznapokon magadra húznod. Megkísérlem sorra venni a legmeghatározóbb irányzatokat, ugyanis még ebben az első ránézésre összevissza kuszaságnak tűnő szín-forma-anyag delíriumban is vannak tudatos koncepciók.

Olvass tovább »



A csábítás olasz trükkjei

Frissítve: 2009. febr. 16., 13:55 | Megtekintve: 9864

Szeretnéd tudni hogyan és mivel csábítanak az olasz férfiak? Szeretnél egyszerre olyan elegáns és laza külsőt mint az olasz nők? Miért van az, hogy az egész világon az olaszok a sárm és hódítás mesterei?

A kifinomult stílus és a leghíresebb tervezők hazája, Olaszország mindig az aktuális divat csúcsa és mértéke volt. A Versace, Armani, Dolce & Gabbana és számtalan egyéb neves divatház országa nem csupán a divatot diktálja a világ többi részének, hiszen az olaszok vonzereje ugyanolyan legendás, mint trendteremtő stílusuk. A sármos, vonzó férfiak és gyönyörű, szexis olasz nők vonzerejének egyik titka öltözködésük – az a páratlan külső, amit csakis az olasz designerek által megálmodott darabok viselésével érhetünk el.

Szerencsére a Moda Italia webáruház választékának köszönhetően már Magyarországon sem kell nélkülöznöd az eredeti olasz márkák kollekcióit. Egy jól megválasztott, szexis és trendi összeállításban nem csak a verhetetlen olasz divatot idézed meg, hanem a forróvérű latin csábító szerepébe is rögtön beleéled magad.

Persze a vonzó, sármos külső nem csak a kalandos estéken fontos. Az üzleti megjelenésnek is elengedhetetlen kelléke a jól öltözöttség, a minőségi ruházat, mert mindig az első benyomás számít igazán. Alapvető fontosságú a presztízs is, amihez a kifinomult olasz designer ruhák felbecsülhetetlen értékben járulnak hozzá. Különösen jó hír tehát az elfoglalt üzletemberek és üzletasszonyok, a vásárolni nem igazán szerető férfiak számára, hogy könnyedén és egyszerűen szerezhetik be ezeket a divatcikkeket az interneten keresztül.

A Moda Italia webáruházában a legjobb olasz márkák kínálatából bármikor válogathatsz, ráadásul a kiválasztott darabokat (a megrendelés értékétől függetlenül) díjmentes kiszállítás keretében kapod meg. Férfi és női ruházat, táskák, cipők és kiegészítők – a Moda Italiánál mindent megtalálsz ahhoz, hogy te is olasz csábítók divatja szerint öltözhess fel.

Ajánljuk még:

Moda Italia termékek a piactéren