Nagy tavaszi fehérnemű körkép

Frissítve: 2010. ápr. 29., 06:00 | Megtekintve: 3373

A tavaszi fehérnemű divatot 3 fő irányzatra különíthetjük el: 1. a drámaian elegáns, csipkés sötét szettek, 2. az ártatlan babás, pasztelles, fagylaltszínű remekművek, 3. a játékos, üde, lendületes színekben pompázó együttesek.


Az biztos, hölgyeknek és uraknak egyaránt kedvére válik!

Fekete

Kezdjük a sort az elegáns, decens, férfifejeket kíméletlenül elcsavaró feketével. Ez a szín mindig és minden körülmények között divat. Mondhatni az örök klasszikus. Mi mást is ölthetnénk a hasonló népszerűségnek örvendő kis fekete alá? Amire idén oda kell figyelni a feketével kapcsolatban, az az, hogy nőiességünket szabadjára engedve bátran válasszuk a legfinomabb, legcsipkésebb darabokat! Pompázzunk mindennap fejedelmi tüllben, gyönyörűen kidolgozott, részletgazdag hímzett csipkében!

Pasztell

A letisztultságot nyugodtan felejtsük el a világosabb árnyalatú fehérneműk esetében is! A könnyed, romantikus, pasztellszínekben pompázó melltartók és alsók sem nélkülözik a csipkét. Apró, finom virágminták éppúgy jellemzik ezt az irányzatot, mint az egyszínű fodrozódó, leheletfinom csipkék. Olyan benyomást keltenek ezek a darabok, mint egy nagy tál ínycsiklandó fagylalt.

Élénk

Amik nagy valószínűséggel idén vinni fogják a pálmát, azok az élénk, esetenként neonos, vibráló színű fehéhérnemű szettek. A különböző nyárias árnyalatok, és játékos minták fiatalos lendületet adnak ezeknek a daraboknak, viselőjüket pedig garantáltan jókedvre derítik, és tettre kész hangulatba hozzák. A mozgalmas színek és kompozíciók ellenére ezek a fehérneműk is a nőiességet hirdetik.

Ha Te is kedvet kaptál, hogy aktualizáld fehérneműs fiókod, nézz körbe a Moda Italia webáruházban, ahol az új trendnek megfelelő darabok is szerepelnek a termékpalettában.



Kapcsolódó üzletek: Moda Italia Webáruház


Ajánljuk még

2010 tavasz/nyár – divatfiaskó a köbön


Kommentek

Helgahttp://www.fehernemuplaza.hu– 2010. nov. 1., 19:57

Kár, hogy a test színű fehérnemükről nem esett szó! Valahol olvastam, hogy a fekete szín kezd kimenni a divatból, és egyre inkább a test szín kezd most divatossá válni. :) Bár azt is olvastam, hogy a fehér sem a legkelendőbb választás most...