Ellenállhatatlan lábbelik Olaszországból

Frissítve: 2010. júl. 14., 05:00 | Megtekintve: 3677

Az Apepazza egy olasz szó, mely magyarul annyit tesz, mint „őrült méh”. Csak vess egy pillantást a kollekció darabjaira, és Te is láthatod mennyire élettel telik, színesek, nyüzsgők ezek a darabok.


A különböző kövek, díszítések a természet ezer színét, formáját idézik. Az Apepazza egy világszerte ismert, lenyűgöző cipő brand, mely tervezője a híres olasz dizájner Adriana Bagante. Ezeket a cipőket olyan nőknek tervezték és készítették, akik szeretik a divatot saját kreativitásuk szerint kitűnő stílusérzékkel úgy formálni, alakítani, hogy egyéni és utánozhatatlan megjelenéssel büszkélkedhessenek nap mint nap.

Adriana Bagante hiszi, hogy a divat annak a kifejeződése kell hogy legyen, amit a viselője közvetíteni szeretne magáról általa. Egy nő, aki Apepazza-t visel, soha sem hódol be a mások által diktált divatnak, hanem azt árnyalva, alakítva, vagy újraértelmezve kreálja saját stílusát. A szaktudás minőségi szintje, a finom olasz bőr és a tökéletesen kidolgozott részletek teszik az Apepazza cipőket igazán különlegessé, és ez által teljesen különbözővé a többi női cipőmárkától.

2010 nyarára az Apepazza egy erőteljesen kreatív kollekcióval állt elő. Féldrágakövek, ragyogó gyöngyök és gyémántok hada díszíti ezeket a különleges, elegáns ékszer-cipőket és szandálokat. Mindegyik dizájnt számos olyan nüansznyi díszítéssel látták el, melyeket átleng Afrika varázsa, és amelyekben ott sejlik egy cseppnyi etno-chic stílus. Eredeti bőr és színes, parafa talpú sok-kötős csodák jellemzik a nyári kollekciót. Az igazi „ide vele” darab pedig az extra lapos talpú gladiátor szandál kézzel varrott szegecseléssel, rojtokkal, pántokkal díszítve.
Idén nyáron már kapható a vadonatúj Apepazza Sport kollekció is, amely egy alapvető bőrből, vagy szarvasbőrből készült koncepcióra épülő lapos talpú szandál, különböző kiegészítőkkel és kényelmes gumitalppal ellátva.

Ha idén nyáron a formabontó megoldásokra szavazol, mindenképpen érdemes beszerezned egy, a stílusodhoz leginkább passzoló Apepazza-t. Az alkalmat pedig biztos nem kell keresned, hogy felvehesd kedvenc darabod, legyen akár egy elegáns parti, akár egy kerti sütögetés, vagy csak egy séta a strandon, vagy a forró aszfalton, az Apepazza mindig gondoskodik megjelenésed irigylésre méltó egyediségén.

Lelőhely: www.modaitalia.hu



Kapcsolódó üzletek: Moda Italia Webáruház


Ajánljuk még


Kommentek

Sipeki – 2010. júl. 15., 02:14

Szépek, de csak azok vegyék fel, akiknek megvan az alakja is hozzá.


TopankaHttp://topanka.blog.hu– 2010. júl. 14., 16:18

Jaj, nagyon tetszenek a szinek, utalom az unalmas cipoket... ;)


Alice – 2010. júl. 14., 14:52

Egyet értek a sárga telitalpú és a fekete saru király, de rózsaszín topákát sem hagynám ott.


drako – 2010. júl. 14., 10:26

fekete saru és a sárga telitalpú nagyon jó