BrandShop24 Webáruház blog

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!

Frissítve: 2012. nov. 19., 10:23 | Megtekintve: 6437

Ráférne egy frissítés téli ruhatáradra? Ha újdonságokra vágysz, most akár 30% engedménnyel viheted haza a legjobb darabokat a Nü by staff kollekciójából.

A hideg idő beköszöntével lecseréljük napi szettjeinket – ám nem csak a polcon toljuk előrébb tavalyi darabjainkat. A legtöbb nő szeret néhány vadiúj pulcsit, trendi szoknyát, sálat, sapkát vagy ruhát hozzátenni megszokott ruhatárához. Ha te is így érzel, akkor nem hagyhatod ki a 20-30%-os kedvezményt a Nü by staff márka minden egyes darabjára!

Olvass tovább »



Brandshop24: Akciók és újdonságok

Frissítve: 2011. máj. 11., 10:07 | Megtekintve: 8203

Óriási árengedmények és új, tavaszi kollekciók várnak a Brandshop24 Webáruházban!

A Nü by Staff női ruhák óriási árengedménnyel kaphatók!

Olvass tovább »


Íme Budapest legjobb outletének újdonságai!

Frissítve: 2010. nov. 19., 06:00 | Megtekintve: 5124

Valódi kincsek érkeztek a Brandshop24 üzletébe! Ha szeretnél egy új, fantasztikus táskát, vagy bármilyen ruhadarabot magadnak a téli szezonra, nézd meg ezt a kínálatot!

Ha outletről van szó, a Brandshop24 mindenképp elsők közt jut eszünkbe. Most rengeteg új táskával frissült a készletük, melyeket muszáj külön kiemelve is ajánlanunk nektek.

Olvass tovább »



Brandshop24: Költözés miatt akár 80%-os akciók!

Frissítve: 2010. júl. 23., 10:20 | Megtekintve: 5895

Elköltözött, megújult, még az eddigieknél is szuperebb lett a Brandshop24 üzlete. Ünnepeld velük a nagyszabású átalakulást, használd ki az akár 80%-os kedvezményeket!

Az új Brandshop24 bolt az előző helyszínen is megszokott barátságos légkörrel fogad. Hatalmas nyitási és nyári akciók vannak, 20-tól akár 80%-ig terjedő kedvezményekkel, melyek az üzlet szinte valamennyi termékére érvényesek.

Olvass tovább »


Egy magyar outlet sikerének titkai

Frissítve: 2010. febr. 27., 10:00 | Megtekintve: 4211

Mitől virágzik egy 2 éve nyílt magyar outlet most, amikor a külföldi üzletek sorra bedőlnek? Mivel sikerül kiemelkednie, többet és jobbat adnia a Brandshop24-nek más boltoknál? Eláruljuk a titkát!

Valamit nagyon jól csinálnak a Brandshop24 tulajdonosai! Az már első látásra biztos, hogy csodálatos ruháik vannak – ezért is lesz egyre népszerűbb a mindig egyedi darabokat rejtő outletek magyar ékköve, ahol a hatalmas kínálatból az interneten és személyesen is válogathatsz.

Olvass tovább »


3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!

Frissítve: 2009. nov. 25., 13:44 | Megtekintve: 5586

Te is vágysz az egyediségre? A Brandshop24 olyan világhírű márkákat hozott el, amit itthon eddig sehol sem tudtál beszerezni.

Melyik az a három, nemzetközileg kitörően népszerű márka, amit Magyarországon máshol nem kaphatsz meg, csakis a Brandshop24-nél? Fedezd fel őket és karácsonykor már tökéletesen egyedi összeállításokban kápráztathatod el rég látott ismerőseidet!

Olvass tovább »


Kitalálod, mik a Brandshop legújabb márkái?

Frissítve: 2009. szept. 9., 13:30 | Megtekintve: 3799

Mindegyik trendi, európai és a legjobb minőséget képviseli. Ha ennyiből még nem tudod megmondani, mik az újdonságok a Brandshop-nál, nézd meg te is a termékeket!

A Brandshop24 outlet megapolisz eddig is azzal emelkedett ki a hasonló üzletek sorából, hogy rengeteg, közel 400 márkát kínálnak, különböző stílusokban és árfekvésben. De most még ennél is tovább színesítették az árukészletet!

Roccobarocco kistáska, kék válltáska és arany kézitáska

Olvass tovább »


Miért jó outletben vásárolni?

Frissítve: 2009. jún. 10., 07:01 | Megtekintve: 2806

Pénztárca kímélő és izgalmas outletbe járni - sosem tudhatod, éppen milyen szuper árú, világmárkás darabokat találsz! Van egy outlet, ahol ezt az élményt minden nap, akár a monitorod elől is átélheted.

Kinek ne tetszenének – ízléstől függően – a Calvin Klein, Ralph Lauren, Cavalli, Diesel, Tommy Hilfiger, DKNY és számtalan más világszerte ünnepelt designer márka szuper darabjai? Sajnos legtöbbünk lelkesedését az árcédulán látható összeg gyorsan letöri. Ezért örömhír, hogy léteznek nálunk is outletek, ahol a kinézett darabokat óriási kedvezménnyel kaphatjuk meg, csak egy kis türelem kell hozzá.

Mi is az outlet? Olyan üzlet, ahol az előző szezon kifutott, túlgyártott vagy megmaradt, tökéletes minőségű termékei kaphatók, jóval az eredeti áruk alatt. A világszerte kedvelt bolttípus leghíresebb képviselői az olasz Marni, a japán Gotemba Premium Outlets és az amerikai Woodbury Commons. Magyarországon több ruházati outlet működik már, de ezek közül kínálatával és amerikai mintára készült webáruházával is magasan kiemelkedik a modern, online vásárlást hangsúlyozó BrandShop24.

Necessary Objects ruha 11.990 Ft; Roxy flip-flop 3.990 Ft; DKNY T-shirt 6.990 Ft; Marks & Spencer póló 2.990 Ft; Nike sort 4.390 Ft; Tommy Hilfiger top 7.190 Ft

Egyik legfőbb erősségük, hogy meg tudod nézni az aktuális darabokat honlapjukon akár minden egyes nap is – ez fontos tényező, hiszen náluk (ahol a készletet az éppen beérkező, egyedi darabok alkotják) hetente változik, frissül a kínálat. A BrandShop24 webáruház oldalán található Márkaválasztó dobozt lenyitva rögtön kiderül, milyen hihetetlenül sok designer márka képviselteti magát a kínálatban. Egy outletben mindig szerencse kell ahhoz, hogy méretben passzoljanak rád a megtetsző darabok, és a BrandShop24 piacterének mindenkori 6000-8000 terméke között erre sokkal nagyobb az esély, már csak a nagy számok törvénye alapján is.

Ráadásul az üzlet vásárlóbarát politikájának része, hogy minden kedden és csütörtökön 9-től 6-ig, szombaton pedig 9-től 4-ig nyílt napot tartanak, amikor személyesen is megnézhetsz, felpróbálhatsz bármit a Bürök utcai BrandShop24 központban.

Nagy márka- és termékválasztékával, online jelenlétével és alacsony áraival a BrandShop24 európai viszonylatban is kivételesen jó outletnek számít. Böngészd át rendszeresen webáruházukat vagy nézz be az üzletbe a nyílt napokon – egy kis szerencsével és türelemmel igazi kincseket találhatsz.

Nézd meg a BrandShop24 kínálatának ízelítőjét a divatkatalógusban!


BrandShop24, az outlet megapolisz

Frissítve: 2009. jan. 27., 16:26 | Megtekintve: 5660

Szuper lelőhelyet ajánlunk azon olvasóink számára, akik kedvelik az outlet-es vásárlási formát, azaz kedvező áron szeretnek vásárolni márkás holmikat. A Brandshop24 páratlanul nagyszámú kínálatából az interneten és személyesen is válogathatsz.

A Brand Shop24 webáruház 2008 tavaszán indult el, nagy tapasztalattal rendelkező tulajdonosi háttérrel, akiknek nem ez az első ilyen jellegű vállalkozása. A BrandShop24 működését egy amerikai áruházlánc biztosítja, ami garantálja a forgalmazott világmárkák eredetiségét. A készlet legnépszerűbb márkái Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess, DKNY, Nautica, Calvin Klein, Sean John, Quiksilver, Nike, Adidas, de olyan kincseket rejtő, főleg női szíveket megdobogtató ruhamárkák is megtalálhatók náluk, mint BCBG Max Azria, J LO, French Connection, Baby Phat.

De most jön a meglepetés, ez mind csak töredéke annak a körülbelül 400 márkának, amit kínálnak különböző stílusokban. A sportos vagy hip-hop ruházat férfi kedvelői éppúgy találnak maguknak ruhákat, mint azok a nők, akik éppen egy hamisítatlan Szex és New York stílust szeretnének kialakítani maguknak.

A webáruházban átlagosan 6000-8000 darab termékből lehet válogatni. Mivel a mennyiség, minőség és gyors kiszolgálás a webáruházukban ugyanolyan fontos, mint a BrandShop24 budapesti üzletében, az érdeklődők és az interneten vásárlók száma napról-napra növekszik.

Nagyon fontos, hogy ha nem az interneten, hanem személyesen szeretnél körülnézni, akkor az eredetileg nagykereskedésként működő áruházba meghatározott napokon mehetsz, úgynevezett nyílt napokon, kedden, csütörtökön és szombaton. Így biztosítják, hogy mindenkit kényelmesen ki tudjanak szolgálni, és ezeken a napokon csak veletek foglalkozzanak.

További fontos információ, hogy a BrandShop24 minden fizetéskor rögzíti vásárlásaid összegét. Amikor eléred a törzsvásárlói limitet, örökös 10%-os kedvezményben részesülsz, amit családtagjaid is igénybe vehetnek jelszavad segítségével.

A webáruházat egyre több ismert, népszerű és egyben elfoglalt személy is látogatja, mint pl. a bájos Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője is, aki elárulja, miért is kedveli a Brandshop24-et:

“Előtte nem igazán fordult meg a fejemben, hogy interneten keresztül vásároljak. Kicsit tartottam is tőle, mi lesz, ha az életben nem ugyanúgy néz ki a ruha vagy méretproblémák lesznek. Nagyon kellemes meglepetés ért. Amikor a csomagomat kibontottam, az összes ruhát mintha rám öntötték volna, egy kivételével, de a Brandshop24.com azonnal felajánlotta, hogy kicserélhetem. Óriási választékkal rendelkeznek és rendkívül kedves, segítőkész eladókkal. Tehát én csak ajánlani tudom: otthonról, kényelmesen a karosszékedből…”

Kövessétek Ördög Nóri példáját, nézelődjetek a webáruházban, rendeljétek a csomagokat, vagy látogassatok el nyílt napokon ide.

Kellemes vásárlást, nézelődést!