Outlet blog

Íme Budapest legjobb outletének újdonságai!

Frissítve: 2010. nov. 19., 06:00 | Megtekintve: 5124

Valódi kincsek érkeztek a Brandshop24 üzletébe! Ha szeretnél egy új, fantasztikus táskát, vagy bármilyen ruhadarabot magadnak a téli szezonra, nézd meg ezt a kínálatot!

Ha outletről van szó, a Brandshop24 mindenképp elsők közt jut eszünkbe. Most rengeteg új táskával frissült a készletük, melyeket muszáj külön kiemelve is ajánlanunk nektek.

Olvass tovább »



Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Frissítve: 2010. márc. 26., 11:25 | Megtekintve: 9589

Napsütés, strand, fürdőruha - mi csajok ezt a gondolatsort futtatjuk le a fejünkben most, hogy megérkezett a meleg idő. De mi következik a sorban a trendi, új fürdőruha után? Hát a Victoria's Secret!

Eljött az idő, mikor a tavalyi fürdőruhát elővesszük és alaposan megvizsgáljuk, mennyire felel meg az idei trendeknek. De minden nő tudja, hogy a legjobb érzés mégis egy vadi új, világmárkás darabban megjelenni a strandon. Van jobb a Victoria’s Secret fürdőruháknál?

Olvass tovább »


Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Frissítve: 2010. márc. 4., 07:00 | Megtekintve: 2926

Úgy tűnik megőrültek az Ittierre Designer Outlet tulajdonosai, hiszen 10.000 Ft-ért osztogatják a legnagyobb divatházak kollekcióit! Te láttál már ilyet?

Az Ittierre Designer Outlet legújabb akcióját legegyszerűbben, túlzások nélkül így tudjuk jellemezni: Hihetetlen! Egyedüli! Kihagyhatatlan!

Olvass tovább »