3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!

Frissítve: 2009. nov. 25., 13:44 | Megtekintve: 5586

Te is vágysz az egyediségre? A Brandshop24 olyan világhírű márkákat hozott el, amit itthon eddig sehol sem tudtál beszerezni.


Melyik az a három, nemzetközileg kitörően népszerű márka, amit Magyarországon máshol nem kaphatsz meg, csakis a Brandshop24-nél? Fedezd fel őket és karácsonykor már tökéletesen egyedi összeállításokban kápráztathatod el rég látott ismerőseidet!

Az urban chic trendben úttörő Guru, a Jennifer Lopez és Halle Berry nevével fémjelzett Parasuco, és az európai utcai stílust 30 éve diktáló Noa Noa mind trendi, fiatalos kollekciókat kínálnak, a legjobb minőségben.

Ráadásul a Brandshop24 nem él vissza azzal, hogy hazánkban csak náluk kaphatók ezek a márkák: a darabokat mind jutányos áron adják, hogy a karácsonyi ajándék vásárlás dömpingbe bőven beleférjen néhány új cucc beszerzése saját magadnak is!

Guru

A Guru kollekció 1999-es alapításakor még csak pár százszorszép mintás pólóból és pulcsiból állt, de már az első nyár alatt 200 darabot sikerült eladni belőle. A mindig egyedi módokon bemutatott kreativitásra és az urban chic stílus továbbfejlesztésére épülő Guru kollekciói mind nagyban eltérnek egymástól, hogy a fiatal, trendi korosztály minden szegmensének képviselői megtalálják a maguk kedvencét.

Noa Noa

A Noa Noa a fiatalok körében már az 1980-as évek óta az egyik legnépszerűbb márka Dánia és Skandinávia szerte, ami női, férfi és gyermek ruhákat is kínál.
Minden évben két új, egy nyári High Summer és egy téli Christmas nevű kollekciót dobnak piacra, amik színesek, de visszafogott pasztell árnyalatokat, sokszor absztrakt mintákat, ethnic beütésű designt használnak, mindennap hordható és kényelmes fazonokban. Az utóbbi években a Noa Noa ékszer, cipő és parfüm kollekciókkal is bővült.

Parasuco

A montreali Parasuco-t a provokatív, pikáns reklámképei és az egyedi, Denim Legend nevű farmer line tette világhírűvé, de pólókat, nadrágokat, ruhákat és más női-férfi darabokat is készít. Salvatore Parasuco 1975-ben Santana Jeans néven alapította meg, de mivel az USA-ban ezt a nevet levédték, a nemzetközi piacra való betöréskor átkeresztelte a márkát Parasuco-ra.
Reklámarcaik voltak többek közt Jessica Alba, Ashanti, Jennifer Lopez, Hilary Duff, Halle Berry, Debra Messing, Céline Dion, Sean Paul és Kate Hudson.

Ha biztos akarsz lenni benne, hogy rajtad kívül más nem viseli legújabb ruháidat, és bekapcsolódnál az európai trendvilág vérkeringésébe, nézd át a Brandshop24 webáruházát vagy ugorj be a Bürök utcai üzletbe!



Kapcsolódó márkák: Guru, Noa Noa, Parasuco

Kapcsolódó üzletek: BrandShop24 Kiskereskedés - Bürök utca, BrandShop24 Webáruház


Ajánljuk még

Kitalálod, mik a Brandshop legújabb márkái?

Miért jó outletben vásárolni?

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!