Miért jó outletben vásárolni?

Frissítve: 2009. jún. 10., 07:01 | Megtekintve: 2806

Pénztárca kímélő és izgalmas outletbe járni - sosem tudhatod, éppen milyen szuper árú, világmárkás darabokat találsz! Van egy outlet, ahol ezt az élményt minden nap, akár a monitorod elől is átélheted.


Kinek ne tetszenének – ízléstől függően – a Calvin Klein, Ralph Lauren, Cavalli, Diesel, Tommy Hilfiger, DKNY és számtalan más világszerte ünnepelt designer márka szuper darabjai? Sajnos legtöbbünk lelkesedését az árcédulán látható összeg gyorsan letöri. Ezért örömhír, hogy léteznek nálunk is outletek, ahol a kinézett darabokat óriási kedvezménnyel kaphatjuk meg, csak egy kis türelem kell hozzá.

Mi is az outlet? Olyan üzlet, ahol az előző szezon kifutott, túlgyártott vagy megmaradt, tökéletes minőségű termékei kaphatók, jóval az eredeti áruk alatt. A világszerte kedvelt bolttípus leghíresebb képviselői az olasz Marni, a japán Gotemba Premium Outlets és az amerikai Woodbury Commons. Magyarországon több ruházati outlet működik már, de ezek közül kínálatával és amerikai mintára készült webáruházával is magasan kiemelkedik a modern, online vásárlást hangsúlyozó BrandShop24.

Necessary Objects ruha 11.990 Ft; Roxy flip-flop 3.990 Ft; DKNY T-shirt 6.990 Ft; Marks & Spencer póló 2.990 Ft; Nike sort 4.390 Ft; Tommy Hilfiger top 7.190 Ft

Egyik legfőbb erősségük, hogy meg tudod nézni az aktuális darabokat honlapjukon akár minden egyes nap is – ez fontos tényező, hiszen náluk (ahol a készletet az éppen beérkező, egyedi darabok alkotják) hetente változik, frissül a kínálat. A BrandShop24 webáruház oldalán található Márkaválasztó dobozt lenyitva rögtön kiderül, milyen hihetetlenül sok designer márka képviselteti magát a kínálatban. Egy outletben mindig szerencse kell ahhoz, hogy méretben passzoljanak rád a megtetsző darabok, és a BrandShop24 piacterének mindenkori 6000-8000 terméke között erre sokkal nagyobb az esély, már csak a nagy számok törvénye alapján is.

Ráadásul az üzlet vásárlóbarát politikájának része, hogy minden kedden és csütörtökön 9-től 6-ig, szombaton pedig 9-től 4-ig nyílt napot tartanak, amikor személyesen is megnézhetsz, felpróbálhatsz bármit a Bürök utcai BrandShop24 központban.

Nagy márka- és termékválasztékával, online jelenlétével és alacsony áraival a BrandShop24 európai viszonylatban is kivételesen jó outletnek számít. Böngészd át rendszeresen webáruházukat vagy nézz be az üzletbe a nyílt napokon – egy kis szerencsével és türelemmel igazi kincseket találhatsz.

Nézd meg a BrandShop24 kínálatának ízelítőjét a divatkatalógusban!



Kapcsolódó üzletek: BrandShop24 Kiskereskedés - Bürök utca, BrandShop24 Webáruház


Ajánljuk még

Kitalálod, mik a Brandshop legújabb márkái?

Íme Budapest legjobb outletének újdonságai!

Brandshop24: Akciók és újdonságok

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!