Nü by staff újdonság blog

Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Frissítve: 2013. dec. 11., 08:02 | Megtekintve: 121840

Neked kihívást jelent télen melegen, csinosan és ráadásul jó árakon felöltözni? A Brandshop szerint ez sosem volt még ilyen egyszerű! Karácsonyi akciókkal, újdonságokkal, egyedi kollekciókkal várnak üzletükben és webshopjukban is.

Az ország egyik legjobb outlete újdonságokkal és akciókkal köszönti a telet, hogy szép legyen a Karácsonyod, és szép legyél az ünnep alatt te magad is!

A megszokott óriási felhozatal idén télen tovább bővül: a Brandshop bemutatja a Desigual kollekcióit! Az üzletben most debütáló spanyol márka tervezői minden szezonban egyedi, trendhullámokat kerülő, valódi egyéniséggel rendelkező kollekciókat álmodnak meg, melyek a kifogástalan minőséget és a környezettudatosságot is előtérbe helyezik. A színes, kirívó, néhol extrém, néhol csodálatosan harmonikus, gyönyörű darabokat izgalmas nőknek ajánljuk, akik szeretnek élni, ünnepelni, öltözködni... és vásárolni!

Olvass tovább »



Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Frissítve: 2013. jún. 16., 11:53 | Megtekintve: 84322

Tudtad, hogy a Király utcában van egy üzlet, ahol tuti márkás darabokat lehet beszerezni, nagyon kedvező árakon? És azt, hogy kizárólag náluk kapható a különleges Nü by staff női divatmárka?

A Brandshop egy nemrég teljesen megújult, egyedi márkás ruhákat árusító bolt, ahol bármikor érdemes körülnézni. Innen nem távozhatsz üres kézzel, és ami ugyanolyan fontos, üres pénztárcával sem - hiszen itt mindig nagy kedvezményekkel vásárolhatsz!

Olvass tovább »


Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Olvass tovább »