Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Frissítve: 2014. márc. 23., 19:24 | Megtekintve: 155794

Egy új évszak kezdetén mi szinte tradíciószerűen látogatunk el a Brandshopba, csemegézni az újdonságokból. A mindig egyedi darabok mekkájába már meg is érkezett az új tavaszi-nyári kollekció, mely főként két nemzetközi divatmárka legjobbjaiból áll.


A kötelező ruhatárfrissítéshez idén tavasszal is csemegékkel járul hozzá a Brandshop: megérkeztek hozzájuk ugyanis a Desigual és a Nü by Staff legfrissebb darabjai. Hatalmas választék és valóban sehol máshol nem kapható darabok közt böngészhetsz, ha betérsz akár a Brandshop üzletbe, akár a webáruházukba.


Az üzlet egyik legújabb állandó vendége, a Desigual tavaszi kínálata épp olyan izgalmas, mint maga a tavaszi ébredés: szemet gyönyörködtetően színes, mindig kiszámíthatatlan, egyedien vidám és ízig-vérig különleges. Ha valódi különlegességekre vágysz, s néha akár még az extremitások felé is hajlik öltözködésed, a Desigual darabok közt biztosan találsz kedvedre valót.

A másik főszereplő, a Nü by Staff ismerőinek pedig nem kell bemutatni azt a csinos, finoman szexi stílust, mely a dán márka minden kollekcióját jellemzi. A tökéletes nőiesség kedvelőinek a mostani választék sem fog csalódást okozni: a Brandshopból kihagyhatatlan árakon öltözhetsz a legújabb trendek szerint.

Szóval ha mostanában indulsz tavaszi ruha-körútra, és még nem tervezted bele útvonaladba a Brandshopot, akkor azt javasoljuk, hogy az első állomások közé sorold be, mert idén tavasszal is az egyik legjobb lelőhelye a különleges, egyedi márkáknak.

A két márka tavaszi-nyári kollekciójának további fotóit megtaláljátok a Brandshop facebook oldalán! Jó vásárlást!



Kapcsolódó márkák: Desigual, Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület


Ajánljuk még

Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Lenyűgöző Nü by staff tavaszi kollekció a Váci utcában

Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Őszi ruhatárfrissítés a Brandshoppal!

Brandshop24: Akciók és újdonságok

Kupon akció: 20% kedvezmény mindenre a Brandshopnál!