Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

Frissítve: 2014. dec. 8., 23:37 | Megtekintve: 205073

A karácsonyi kollekciókról ugye neked is a flitteres, csillogó, ünnepi ruhácskák jutnak eszedbe? Hát akkor figyelj, mert valami giga extrém, különleges karácsonyi kollekciót mutatunk neked, ami merőben megváltoztatja az eddig kialakult képet.


A dán Nü by staff divatmárka az idei téli szezonban valami olyannal rukkolt elő, amitől nekünk is elállt a lélegzetünk itt a szerkesztőségben, és igazán az jutott eszünkbe, hogy azonnal el is látogatunk abba az üzletbe, ahol mindezt meg lehet vásárolni. Sokszor írtunk már a márkát forgalmazó Brandshop Király utcai üzletéről, ahol megannyi kincset lehet találni, nagyon sok nemzetközi márkát forgalmaznak, igazán remek áron, többek között az említett Nü by staff márkát is, de ami még nagyobb újdonság nyár óta, hogy kizárólag ennek a márkának nyitottak egy igazán exkluzív boltot a Váci utca 34. szám alatt, a Klotild palotában.


Az idei tél karácsonyi kínálatának biztosan legnagyobb durranása a Nü by staff Luxury lounge wear kollekciója, mely már beszerezhető a divatmárka Váci utcai boltjában, és emellett még számtalan laza, trendi, csajos darabbal találkozhatsz.

A Nü by staff Luxury kollekció nem az a hagyományos értelemben vett flitteres karácsonyi kollekció, hanem egy elegánsan sportos, laza, csajos, kényelmes vonal, melyet a fantasztikus anyagminőség, különleges tervezés és egyedi szabásvonalak jellemeznek! A márkára amúgy is jellemző a laza, trendi vonalvezetés, de a Luxury vonal még ennél is egyedibb.

A Nü by staff Luxury katalógusfotói pedig még inkább elfeledtetik velünk a csillogó karácsonyi hangulatot, hisz nem ebben a milliőben készültek, de bátran mondhatjuk, hogy ez minket egy cseppet sem bánt, mert igazán dögösre sikeredtek. Ezekben a ruhákban nem csak karácsonykor érezheted magad igazán dögös, erős, boldog nőnek, hanem már az új év kezdetén is, hisz mindenkit megannyi kihívás vár 2015-ben! Ugye?

Kellemes karácsonyt kíván a Nü by staff Váci utcai boltja, és szeretettel vár mindenkit egy kis shoppingolásra!Kapcsolódó márkák: Nü by staff


Ajánljuk még