Ősz, ruhatárfrissítés, Brandshop!

Frissítve: 2014. szept. 22., 18:04 | Megtekintve: 94162

Egy nő életében minden évszak kezdete újabb ruhatárfrissítést jelent. A Vanity szerkesztőségében tradíció, hogy ilyenkor első utunk a Brandshopba vezet, ahol a már sokszor emlegetett egyedi darabok friss kínálata vár minket.


Idén ősszel sincs ez másképp - a Király utcai Brandshopban a nőiesen szexis Nü by staff melegebb, őszi mindennapokra szabott kollekciója már ott várja a boltban, hogy rátalálj. Ráadásul az üzlet polcain nemrég állandó vendégként megjelent Desigual kínálata is teljes megújuláson ment keresztül - a márka csodálatos színei, minden porcikájában különleges darabjai ugyanolyan tökéletesen passzolnak a ködös reggeleken hulló falevelekhez, mint az esti forralt borozásokhoz.

És azt se felejtsd el, hogy a Váci utcában található egy viszonylag frissen megnyílt Nü by staff márkabolt is, mely szintén csodás csemegékkel várja a betérőket!


A márka hű rajongói itt minden eddiginél nagyobb kínálatból válogathatnak, ráadásul az üzlet népszerű, divatbolondok által frekventált környéken található a Váci utcában, így mindig könnyen beugorhatsz nézelődni, ha épp arra visz az utad.

Szóval, ha te is imádod az őszt, és bátran öltözöl ezen alkalomból egyedi, világmárkás újdonságokba, akkor javasoljuk, hogy te is a Brandshop egyik üzletében kezdd a kötelező ruhatárfrissítést!

Az árak idén is sokkal kedvezőbbek, mint várnád. A Király utcai és a Váci utcai üzletek kollekciója már felkészült az őszre - legyen a te ruhatárad is naprakész!



Kapcsolódó márkák: Desigual, Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület


Ajánljuk még

Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

Lenyűgöző Nü by staff tavaszi kollekció a Váci utcában

Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Brandshop24: Akciók és újdonságok

Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Kupon akció: 20% kedvezmény mindenre a Brandshopnál!