Exkluzív üzletnyitás a belvárosban!

Frissítve: 2014. jún. 22., 20:47 | Megtekintve: 131022

A budapesti divatrajongókat az idei nyár egy rég várt, és óriási lelkesedéssel üdvözölt újdonsággal kényezteti el! Mi sem tudtunk előre erről az exkluzív üzletnyitásról, így a hír kellemes meglepetésként ért mindannyiunkat.


Az egyedi nemzetközi márkák rajongói eddig is megtalálhatták számításukat az általunk sokat méltatott Brandshop üzletben, ahol az exkluzív Nü by staff kollekciók - az országban egyedülálló módon - már jó ideje képviseltették magukat télen és nyáron is.

Most viszont még tovább bővült a dán márka elérhető darabjainak palettája a Brandshopnál, ám ezentúl sem a hely szűke, sem a többi remek márka kollekciói nem szabnak gátat a legújabb Nü by staff darabokból való alapos bevásárlásodnak: megnyílt ugyanis az első, kizárólagos Nü by staff márkabolt!


Egészen hihetetlenül jó hír ez a Nü by staff imádóinak! A kifejezetten csak eme különleges márka kollekcióit kínáló üzletben minden eddiginél szélesebb választékból csemegézhetünk - a mindig trendi, szuper nőies stílusból sosem lehet elég! A teljes titokban megnyílt üzlet polcait már feltöltötték az új kollekciók minden izgalmas apróságával, így aki a nyári forrósághoz illő új holmikat szeretne, annak meg is van az első célpontja: a Váci utca 34.

Strandolás, nyári esték, bulik, esküvők - nincs alkalom, amire ne találhatnál valami csodásan egyedi cuccot ebben a hatalmas kínálatban. Ha pedig épp nem keresel semmi konkrétat, akkor is érdemes benézned a boltba, ha a Váci utcában jársz.

A Nü by staff woman márkaboltot a Váci utca 34 alatt, a Klotild palotában találod meg, és a Buddha bár bejárata mellett juthatsz be az üzletbe.

Maga az üzlet pont olyan gyönyörű és csajos, mint maga a márka, így betérni vásárolgatni pont akkora élvezet, mint hordani a legszebb kollekciókat, amiket a dán divatipar adott a világnak. Légy az elsők közt, akik belülről látták a vadiúj Nü by staff márkaboltot, mielőtt a budapesti divatrajongók mekkájává válik!



Kapcsolódó márkák: Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: Nü by staff - Váci utca


Ajánljuk még