Tavaszi trend: Csipkerózsika!

Frissítve: 2011. febr. 8., 06:00 | Megtekintve: 3464

Ha tetszik, ha nem, a csipke az egyik legfontosabb anyaga az idei kifutóknak. A boltokat is lassan el fogják lepni a különböző színű, fazonú csipke ruhák, pólók, cipők. Kezdjünk hát megbarátkozni a gondolattal!


Ne csak a ruhákon képzeljük el, hanem a cipők, táskák, sőt még a napszemüvegek 2011-es variációin is megjelenik, hol díszítőelemként hol az egész darab egy merő csipke.
A csipke mára már kinőtte magát az esküvői szalonok varázslatos világából és elindult hódító útjára a mindennapokban. A meleg hónapokban gyakran fogunk találkozni vele az utcákon, vagy fülledt nyári estéken.

Olivia Palermo a The City valóságshow sztárja valamint Ralph Lauren, Dolce and Gabbana és Oscar de la Renta modelljei is csipkét viselnek

Szerencsére ismét egy nagyon nőies trenddel találkozunk, amely ha szépen és nem tolakodóan van kivitelezve, akkor garantálhatjuk, hogy a szerkesztőségbe is csipkébe fogunk bevonulni a tavaszi napokon.
A tervezők nem haboztak és nekiálltak a gyerek-babadivatba is belefűzni ezt az ősi anyagot, a kis csipke bébileggingsnél kevesebb tündéri dolgot tudunk elképzelni.
Nézzétek meg a képeket és írjátok meg kommentben, hogy tetszik-e, vagy sem? Hordanátok, vagy hordtatok-e eddig csipkét?

Babáknak csipke leggings

Képek forrása:
www.fashionbybrettrobson.blogspot.com
www.attheendofmay.blogspot.com



Ajánljuk még


Kommentek

eper – 2011. febr. 8., 16:42

a csipke lehet nagyon jól eltalált, akkor nagyon szép, vagy nagyon közönséges.... ezek épp szépek nagyon..


qweeny – 2011. febr. 8., 16:39

háát én nem szeretem a csipkét...:(


lucy78 – 2011. febr. 8., 09:26

én szeretem a csipkét, ha nem túl "sok"! de inkább csak alkalomra..