Szemezgetés az idei cipőtrendből

Frissítve: 2010. márc. 3., 08:00 | Megtekintve: 3840

Utánajártunk, mi is lesz a trend idén, már ami a cipőket illeti! Talán neked is segíteni fog, milyen fazont keress a boltokban. Íme a választék! ;)


Kedves nőtársaim, valószínűleg mindannyian átéltük már azt a csodás érzést amint az enyhe idő beköszöntével végre elmehetünk tavaszi cipőt nézegetni, vásárolni; tudatában annak, hogy hamarosan bevágjuk a csizmánkat a szekrény mélyére és nem is akarjuk látni novemberig!

Persze ilyenkor jön a következő dilemma, mi is számít majd divatosnak idén, és mi felel meg az én elvárásomnak és ízlésemnek. Ennek az ötvözetét szeretnénk megtalálni A Cipőben, amit majd megveszünk.

Gyűjteményünkből mazsolázva megismerkedhettek 2010 tavasz/nyár cipőtrendjeivel, ami talán segít hogy megtaláljátok a hozzátok illő lábbelit. Mert valljuk be, trend ide vagy oda, a cipőnk tükrözi az egyéniségünket, hogy kik vagyunk és merre tartunk, ezért a döntés valóban nem mindegy…



Telitalp és magassarok… Ez a jelszó! ;)

Mátéfi Carmen



Ajánljuk még

Tavaszi Trendtipp


Kommentek

fashionflash – 2010. márc. 4., 15:58

itt talán lehet nézelődni, hogy mi hol van olcsón (akciófigyelő)
http://www.facebook.com/#!/globaljucus?ref=ts


izaura – 2010. márc. 4., 15:36

nekem tetszik ez a tűsarok, csak az a baj, h abban járni aztán nem lehet, csak tipegni, meg billegni hetente egy fél estét. Az meg, h vegyek egy ilyet csak úgy mondjuk harmadiknak, sajnos "nem fér bele a keretbe" (ahogy az a hörcsög vagy mi szokta mondani a tévében)


fashionflash – 2010. márc. 4., 15:33

Hát nekem ez nem kedvez :-) A telitalpat nem szeretem, a magas sarok pedig hát....
viszont muszáj lesz beújítani egy cipőt (mégsem lófrálhatok adidascsukában egész tavasszal)


netti – 2010. márc. 3., 18:12

Igen már halottam h az idei tavasz desinges darabjai a telitalpúak sokcsatak és a saruk. Én nem vagyok oda telitalpúakárt de hát ízlések és pofonok.