Akarsz vámpírokkal találkozni?

Frissítve: 2010. máj. 10., 05:00 | Megtekintve: 1918

Középpontba kerülnek az éjszaka vérszívó lényei Budapesten is: "Wámpírok a padláson!" címmel május 20-án ismét nyílt nap lesz a Werk Akadémián.


Ezúttal egy sokakat foglalkoztató, már-már kultikus téma kerül a középpontba, ebből az alkalomból ugyanis a Werkbe költöznek napjaink széles körben népszerű figurái: a vámpírok.

Vámpíros programok:

A nyílt nap vendégei először “A vámpír életérzés sajátosságai, avagy virágzik a romantika” címmel beszélgetést hallhatnak Hadas Kriszta, Marjai Judit, Réz András, Lakatos Márk és mások részvételével.

Ezt követően az érdeklődők a vámpír stílusjegyeket bemutató performanszot láthatnak Lang Szonja divattervező (Tyra Clothing) közreműködésével. A helyszínen kitölthető vámpír-teszt helyes megfejtői pedig könyvnyereményeket vihetnek haza.

A szervezők szellemi és valós falatkákkal várják a Werk barátait, ellenségeit, potenciális hallgatóit. Ha szeretnél részt venni, regisztráld magad a nyílt napra itt!

Helyszín és időpont:

Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémia
Arany10Top (Budapest, V. Arany János u. 10. padlás)
2010. május 20. csütörtök 17 óra



Ajánljuk még


Kommentek

szjaori – 2010. dec. 8., 16:28

http://konyv-konyvek.hu/voros_telihold_true_blood_9

Sookie Stackhouse életének megszokott szereplői a környezetében élő vámpírok és alakváltók. Vérkötelék fűzi a helyi vámpírközösség jóképű vezetőjéhez, a főnöke alakváltó, a bátyja pedig vérpárduc… A helyiek számára azonban a vámpírok rejtélyes, félelmetes lények, a vérfarkasok létezéséről pedig sejtelmük sincs.

Egészen mostanáig. A vérfarkasok és az alakváltók úgy döntenek, hogy kilépnek a világ elé, és felfedik valódi természetüket.