Programajánló: Művészbazár a belvárosban

Frissítve: 2010. jún. 12., 05:01 | Megtekintve: 2909

A GOUBA egy különleges kirakodóvásár, vidám utcaszínházi és zenés produkciókkal tarkítva. Sétálj egyet a belvárosban és csodáld meg a portékákat!


A világ számos nagyvárosának művészpiacaihoz hasonlóan 2010-ben tavasztól őszig minden vasárnap megrendezésre kerül a GOUBA, ez az egyedi kirakodóvásár, ami a turistákat és itt élőket egyaránt üdítő sétára invitálja a belváros szívében.

A „budapesti Portobello-n” kellemes zenei aláfestés mellett válogatott művészek, kézművesek egyedi munkáit, értékes műtárgyakat, régiségeket csodálhat meg az erre nyitott, igényes közönség.

A gazdag palettába ugyanúgy belefér a gombszemű, amorf játéknyúl, mint egy kimondottan értékes festmény, extravagáns ruha, a Nagymama réz derelyevágója vagy az égszínkék mesebeli nemezkalap! Aki felveszi a ritmust, különleges dolgokat vásárolhat, vagy megtanulhat a Bohóctól léggömb állatokat készíteni, gyöngyöt fűzni, gyékényt fonni, vagy táncolni!

A GOUBA Bazár június 13-tól szeptember 26-ig minden vasárnap megrendezésre kerül a Gozsdu Udvarban, délelőtt 10-től 18 óráig. A belépés ingyenes.

További információkat a gouba.hu oldalon találsz.



Ajánljuk még