Madonna blog

Vigyük haza Madonna sminkcuccait!

Frissítve: 2011. júl. 21., 18:10 | Megtekintve: 2679

Jönnek végre a Material Girl kozmetikumok! Madonna és kislánya a ruhák uán újabb területen adnak lehetőséget rajongóiknak, hogy a sztárcsalád saját tervezésű termékeit használják.

A Material Girl Beauty részeként körömlakkok, rúzsok, testápolók krémek és spray-k jelennek meg a márkának otthont adó Macy’s áruházlánc polcain. A beauty kollekció jövő hónaptól lesz kapható, szeptember környékén pedig szemfestékekkel bővül ki a kínálat.

Olvass tovább »



Madonna kollekciója - az első képek!

Frissítve: 2010. jún. 26., 10:22 | Megtekintve: 5114

A Madonna és lánya által tervezett ruhakollekcióra nem kell sokat várnunk. Az első három összeállításról már most rögtön dönthetünk, megvennénk-e magunknak!

Most már hivatalos: idén augusztusban betérhetünk a Macy’s-be Madonna és Lourdes saját tervezésű kollekciójának darabjaiért. A Material Girl névre keresztelt projekt fiatalos, csillogó, Madonnás, megfizethető.

Olvass tovább »


Jön Madonna saját divatmárkája!

Frissítve: 2010. márc. 11., 08:56 | Megtekintve: 3706

Titkos tárgyalások hosszú sora után végre megvalósul az, amire a Madonna rajongók mindig vártak: a legendás popdíva saját tervezésű darabokat dob piacra!

A kollekció neve természetesen Madonnára jellemző, akárcsak a stílus. A Material Girl márkanevű darabokra már nem kell sokat várnunk, és nagy meglepetésként Madonna lánya, Lourdes is segédkezett a tervezésnél.

Olvass tovább »



Nyerj jegyet Madonna koncertjére!

Frissítve: 2009. aug. 12., 14:24 | Megtekintve: 2007

Trendi farmer mellé ingyenjegyet is szeretnél? Nyerj jegyet a közelgő, budapesti Madonna koncertre, játssz a Levi's-szel!

Adj egy esélyt a szerencsének a Levi’s nyereményjátékán, ahol a sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenned, mint szuper cuccokat vásárolni!

Olvass tovább »


Ismét Madonna a Louis Vuitton kampány arca

Frissítve: 2009. aug. 8., 15:23 | Megtekintve: 3609

Kiszivárgott néhány kép a 2009-10 őszi-téli Louis Vuitton kampányból, amiken Madonna egyáltalán nem hasonlít valódi önmagához.

Az idei tavaszi-nyári kampánnyal Madonna és a Louis Vuitton akkora sikert aratott, hogy az őszi-téli reklámfotókon is az 50 éves énekesnőt láthatjuk. De Madonna kicsit sem hasonlít valódi önmagára – nem egyszerűen megfiatalodott, hanem játékbabaként, szürreális környezetben tűnik fel a drága táskák társaságában.

Olvass tovább »


Madonna a 22 éves modellfiú ágyában

Frissítve: 2009. júl. 25., 07:00 | Megtekintve: 2558

Szex és Rio de Janeiro - ezt láthatjuk Madonna és fiatal szeretője, Jesus Luz közös fotósorozatán a W Magazine-ban.

Rio de Janeiro mindennapi életének varázslatos hangulatát sugározzák a képek, melyeknek fő témája egy szexis, befolyásos üzletasszony és nála 28 évvel fiatalabb szeretőjének különös viszonya.

A Blame it on Rio fantázianevű fotósorozatot a neves Steven Klein készítette, aki minden munkájával egy történetet igyekszik elmesélni. A W magazinnak készített sorozat főszereplői Madonna és a 22 éves brazil modell, Jesus Luz, aki a régóta keringő és megcáfolatlan pletykák szerint a valóságban is Madonna új szerelme.

A képeken Madonna és a férfimodellek különböző ruhák és kiegészítők egész tárházát viselik, a Dior-tól kezdve Dolce & Gabbanán át a Burberry Prorsum-ig. A W Magazine oldalán minden kép mellett megtalálod az azon szereplő darabok leírását is.

A pletykák szerint Jesus Luz modellkarrierje igencsak fellendült, mióta összefutott Madonnával, de a fotókat elnézve ezen nem is csodálkozunk. A W Magazine-ban 42 oldalt töltöttek meg Klein képei, a teljes fotósorozatot te is megnézheted itt.