Jön Madonna saját divatmárkája!

Frissítve: 2010. márc. 11., 08:56 | Megtekintve: 3706

Titkos tárgyalások hosszú sora után végre megvalósul az, amire a Madonna rajongók mindig vártak: a legendás popdíva saját tervezésű darabokat dob piacra!


A kollekció neve természetesen Madonnára jellemző, akárcsak a stílus. A Material Girl márkanevű darabokra már nem kell sokat várnunk, és nagy meglepetésként Madonna lánya, Lourdes is segédkezett a tervezésnél.

A Badgley Mischka és a Mossimo mögött álló Iconix Brand Group és Madonna közös divatcégének neve MG Icon. Első kollekciójukat idén augusztustól láthatjuk majd a Macy’s üzleteiben.

A tervezési fázis a hírek szerint akkor indult be igazán, mikor Madonna lánya, Lourdes is elkezdett eljárni a megbeszélésekre. Az anya-lánya páros állítólag nagyon visszafogottan, szinte észrevétlenül dolgozott a projekten.

Az Iconix igazgatója így nyilatkozott róluk: “Madonnának nincs szüksége saját divatmárkára, ez nem a pénzről szól, hanem arról, hogy együtt dolgozhasson a lányával. Ő egy nagyon okos, visszafogott és jó ízlésű üzletasszony.”

A Madonna és Lourdes által tervezett Material Girl kollekció a Macy’s 200 üzletében lesz kapható: a cipők, ruhák, táskák és ékszerek 12-től maximum 40 dollárig lesznek beárazva.



Ajánljuk még


Kommentek

gianni – 2010. márc. 11., 16:55

csak jó lehet,de ki gondol a pasikra?:)


pitypangocska – 2010. márc. 11., 15:19

a Material Girl név nagyon üt! jó lesz ez :-)


qweeny – 2010. márc. 11., 15:11

na végre!!:))